,
Kristianstad

Juniora revisorer till Kristianstad, start september 2022

Nu finns möjligheten att bli en av oss och stärka Sveriges näringsliv tillsammans med härliga kollegor, entreprenörer och tillväxtbolag! Med oss får du arbeta i en trevlig tillsammans-kultur där du får växa och utvecklas nära våra kunder. Jämställdhet och hållbarhet är också självklara delar om du väljer oss. På kontoret i Kristianstad arbetar idag strax över 50 kollegor och vi sitter i fina lokaler i centrum. Den här tjänsten avser heltid och med tillträde i september 2022.

Hur tycker dina, eventuellt, framtida kollegor att det är att jobba på Grant Thornton?

”Det roliga med att arbeta på GT är gemenskapen vi har på kontoret och över kontorsgränserna. GT har en väldigt öppen och platt företagskultur som får en att känna sig som en i gänget redan från dag ett”.

  • Mario Capin, Associate Assurance

"Det bästa med GT är att jag får möjlighet att utvecklas tillsammans med företaget. Jag har möjligheten att sätta upp egna mål och tillsammans med min chef gör jag upp en plan för att nå dessa."

  • Josefin Svensson, Associate Assurance

Vill du läsa mer om jobbet som junior revisor kan du spana in den här intervjun.

Vad innebär ett jobb inom revision på Grant Thornton?
Som junior revisor på Grant Thornton hjälper du våra kunder – entreprenörerna och tillväxtbolagen – att frigöra sin potential att växa. I engagerade team genomför vi granskningar och analyser av hög kvalitet. Vi är bollplank och lyhörda och innovativa rådgivare åt våra kunder på deras tillväxtresa.

Tidigt i din karriär får du vara ute hos våra kunder och ha kontakt med beslutsfattare som ekonomichef, VD, styrelse och ägare. Du ansvarar, tillsammans med övriga i teamet, för att skapa och upprätthålla en god relation med kunden vilket kräver att du är lyhörd för kundens behov av råd, ger förslag på förbättringar och lösningar samt tar hjälp av mer erfarna kollegor och specialister i mer avancerade frågor. Våra kunder är av skiftande storlek och inom många olika branscher vilket gör ditt arbete omväxlande och socialt.

Hos oss får du mycket frihet under ansvar och stor möjlighet att påverka och forma din egen roll. Vi är 1200 kollegor som arbetar gränsöverskridande över kontor och affärsområden. Hållbarhet är integrerat i vårt sätt att arbeta, inte minst i rollen som arbetsgivare. Vi erbjuder hög flexibilitet och en hybrid arbetsplats och vi kräver därmed inte att du är på plats på kontoret varje dag.

Vem är du?
Vi söker dig som brinner för att utvecklas inom revision och rådgivning. Du är en teamspelare som vill hjälpa företag att växa och du gillar att utmanas och utvecklas.

  • Du har en akademisk examen inom ekonomi, gärna med inriktning mot redovisning eller revision.
  • Vi ser gärna att du, vid tillträdet av tjänsten, har de kurser som Revisorsinspektionen kräver för att kunna bli auktoriserad revisor. Du kan läsa mer om kraven på Revisorsinspektionens hemsida.
  • Erfarenhet från ekonomi- eller servicearbete ser vi som starkt meriterande
  • För den här tjänsten krävs flytande svenska och engelska i tal och i skrift

För att trivas och bli framgångsrik hos oss önskar vi att du lever upp till de framgångsfaktorer som Grant Thorntons medarbetare röstat fram. Detta innebär att vi söker dig som visar intresse och förståelse för våra kunders affär, bidrar till ett öppet klimat där vi hjälper varandra framåt, levererar med kvalitet och på utsatt tid samt har ett positivt mindset och visar engagemang i det du gör. Vi lägger därför stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Så här rekryterar vi
Du kan ansöka med CV eller din Linkedinprofil och dina universitetsbetyg du erhållit vid tiden för ansökan. Istället för personligt brev vill vi att du besvarar urvalsfrågorna på nästa sida. Vi använder oss av arbetspsykologiska tester i våra rekryteringsprocesser för att säkerställa ett objektivt, fördomsfritt och rättvist urvalsarbete.

Vi arbetar löpande med våra rekryteringsprocesser vilket betyder att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vi rekommenderar dig därför att skicka in din ansökan så snart som möjligt, dock senast 12 december.

Vi hoppas att du blir en av oss! Om du har några funderingar kan du kontakta rekryterande chef Lina Gustafsson, lina.gustafsson@se.gt.com. Tyvärr har vi inte möjlighet att ta emot ansökningar via e-post.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vill du vara med och stötta Sveriges tillväxtbolag?

Grant Thornton är Sveriges största revisions- och konsultföretag med fokus på entreprenörer och tillväxtbolag. Här får du 1200 kollegor på 22 kontor som varje dag gör skillnad för våra kunder genom våra affärsområden revision, ekonomiservice, skatt och rådgivning. Du blir en del av en skön tillsammanskultur där du utmanas, utvecklas och växer med alla kunder och kollegor. Tillsammans med oss stärker du Sveriges näringsliv och skapar hållbar tillväxt. Genom vårt medlemskap i Grant Thornton International, en global paraplyorganisation, kan världen bli din arbetsplats. Läs mer om vad våra medarbetare tycker om oss som arbetsgivare på våra karriärsidor.

Kontaktuppgifter för kontoret