,
Örebro

Associate/Senior Associate Tax till Örebro

Som skattekonsult på Grant Thornton blir du del av en platt och förändringsbenägen kultur där du själv formar din karriärutveckling. Redan under din första arbetsvecka kommer du arbeta nära våra kunder, entreprenörerna, och bidra till deras utveckling.

Efterfrågan på våra tjänster ökar hela tiden och med anledning av det vill vi utöka vår skatteavdelning om fyra personer i Örebro med ytterligare en kompetent kollega. I regionen, som även består av kontoren i Karlstad, Västerås och Eskilstuna, har vi ett starkt samarbete mellan skattekonsulterna, utöver den möjlighet du får till ett stort utbyte med övriga skattekonsulter i hela landet via våra digitala forum.

Grant Thorntons skatteavdelning räknas till en av Sveriges mest välrenommerade skatterådgivare. Vi är drygt 90 konsulter som erbjuder tjänster inom fyra nyckelområden: företagsbeskattning, internationell beskattning, fåmansföretag samt moms-, tull- och punktskatter.

Hur tycker dina, eventuellt, framtida kollegor att det är att jobba på Grant Thornton?

En av flera höjdpunkter är att jag får arbeta med öppna och engagerade kollegor. Jag kände snabbt en gemenskap i gruppen som gav mig trygghet och inspiration till att våga utmana mig själv. På Grant Thornton finns vi för varandra och arbetar som ett team. Detta tillsammans med att få arbeta med varierande arbetsuppgifter gör att jag älskar att gå till mitt jobb varje dag.

Rikard Hedelin, Associate, Karlstad

Det bästa med att jobba på Grant Thornton är företagskulturen. Organisationen är platt och alla medarbetare, oavsett roll, har en möjlighet att påverka. Därutöver är både våra kunder och arbetsuppgifter varierande, ingen dag är den andra lik. Att arbeta här innebär en ständig utveckling, både som person och som skattekonsult.

Elisabeth Mörck, Manager Tax och gruppchef, Örebro

Läs gärna mer vad våra medarbetare tycker på vår karriärsida.  

Ditt uppdrag

Som skattekonsult inom denna grupp arbetar du huvudsakligen med skatterådgivning rörande svensk företagsbeskattning och fåmansföretagsbeskattning. Som Associate eller Senior Associate kommer du att arbeta nära våra kunder i exempelvis omstruktureringar, förvärv och försäljning av bolag och fastighetsbeskattning.

Du blir en del i ett skatteteam som består av fyra personer i Örebro och 90 i resten av landet. 

Vem är du?

  • Vi söker dig som är en teamspelare och vill fortsätta att utvecklas inom skatterådgivning. Du vill hjälpa företag att lyckas samt vara med på vår fortsatta utvecklingsresa
  • Du är nyutexaminerad eller har några års erfarenhet från rollen som skattekonsult eller arbete med skatt på exempelvis Skatteverket
  • Du har en akademisk examen inom juridik alternativt en ekonomiutbildning med skatteinriktning

För att trivas och bli framgångsrik hos oss vill vi att du lever upp till de framgångsfaktorer som Grant Thorntons medarbetare röstat fram - skapa goda relationer, förnyelse och förbättring, ansvarstagande och glädje i vardagen. Detta innebär att vi söker dig som visar intresse och förståelse för våra kunders affär, bidrar till ett öppet klimat där vi hjälper varandra framåt, levererar med kvalitet och på utsatt tid samt har ett positivt mindset och visar engagemang i det du gör. Vi lägger därför stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Vill du arbeta hos oss?   

Skicka då in din ansökan så snart som möjligt. Vi arbetar löpande med våra rekryteringsprocesser vilket betyder att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vi rekommenderar därför dig att skicka in din ansökan så snart som möjligt, dock senast 12 december. Tyvärr har vi inte möjlighet att ta emot ansökningar via e-post.

Vi använder oss av tester i våra rekryteringsprocesser. Testerna syftar till att säkerställa ett objektivt, fördomsfritt och rättvist urvalsarbete.

Start enligt överenskommelse.

Om du har frågor kring rekryteringsprocessen kan du kontakta ansvarig rekryterare Clara Olsson, på clara.olsson@se.gt.com. För frågor kring tjänsten kan du kontakta rekryterande chef Elisabeth Mörck på elisabeth.morck@se.gt.com.

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Vill du vara med och stötta Sveriges tillväxtbolag?

Grant Thornton är Sveriges största revisions- och konsultföretag med fokus på entreprenörer och tillväxtbolag. Här får du 1200 kollegor på 22 kontor som varje dag gör skillnad för våra kunder genom våra affärsområden revision, ekonomiservice, skatt och rådgivning. Du blir en del av en skön tillsammanskultur där du utmanas, utvecklas och växer med alla kunder och kollegor. Tillsammans med oss stärker du Sveriges näringsliv och skapar hållbar tillväxt. Genom vårt medlemskap i Grant Thornton International, en global paraplyorganisation, kan världen bli din arbetsplats. Läs mer om vad våra medarbetare tycker om oss som arbetsgivare på våra karriärsidor.

Kontaktuppgifter för kontoret