"För mig handlar ett hållbart arbetsliv om glädje, eget ansvar och att nyttja årsarbetstiden"

Stockholm

Emil Eriksson

Assistant Manager Assurance

30 apr 2019

Ett mer hållbart arbetsliv är ett av målen i vår affärsplan. Många tänker då spontant på sport och hälsa, samtidigt rymmer ett hållbart arbetsliv hos oss lika många nyanser som medarbetare. Här ger vår Emil Eriksson, Assistant Manager Assurance, sin syn på ett mer hållbart arbetsliv.

– Att ha kul är det viktigaste för mig! Vi vet att vi måste jobba mycket under högsäsong, och då är kollegorna och teamkänslan jätteviktig. Att när man har som mest att göra ta en övertidsmacka med kollegorna, sticka ut på en löprunda tillsammans eller spela pingis – små roliga avbrott tillsammans i vardagen gör det värt det. Det är tuffa månader när kundernas behov är som störst, men tack vare vår årsarbetstid kunde jag sticka iväg 3,5 veckor till Australien i julas och ta lång sommarsemester. Hur många företag ger den möjligheten?


Letar du jobb och vill veta mer om oss?

Kontakta gärna någon av våra student brand ambassadors eller dyk upp på någon av våra studentaktiviteter. Är du redan övertygad kan du självklart söka något av våra lediga jobb på direkten!