Gävle

Vi söker en redovisningsassistent till våren 2018

Väx och utvecklas med oss och vårt kontor i Gävle!
Grant Thornton är Sveriges enda stora revisions- och konsultföretag med fullt fokus på ägarledda bolag. Det innebär unika möjligheter för dig som vill utvecklas i din karriär. Inget sätter sådan fart på din utveckling som riktigt intressanta arbetsuppgifter. Hos oss får du ta ett helhetsansvar och du jobbar ofta direkt med kundens ledning.

Att arbeta med redovisning på Grant Thornton
Som redovisningsassistent arbetar du i team med ansvar för kunder och uppdrag. Teamet arbetar främst med hanteringen av företagens ekonomifunktion så som löpande redovisning och avstämningar. Våra kunder är av skiftande storlek och inom många olika branscher - detta gör ditt arbete omväxlande och socialt.

Vi är ett tillväxtföretag där våra medarbetare hela tiden utmanas och utvecklas. Genom fokusering på entreprenörsföretag skapas ständigt nya karriärvägar, när branscher utvecklas och nya typer av företag växer fram.

Vem är du?

  • Du har en examen inom ekonomi med inriktning mot redovisning
  • Du har gärna vid tillträde av tjänsten de kurser som FAR kräver för att kunna bli auktoriserad redovisningskonsult
  • Det är meriterande om du har erfarenhet från ekonomiarbete eller service

För att trivas och bli framgångsrik hos oss ser vi att du lever upp till Grant Thorntons framgångsfaktorer. I stora drag betyder det att vi söker dig som investerar tid i dina relationer, tar initiativ och antar utmaningar samt har en positiv inställning och visar engagemang i det du gör. För att trivas i konsultrollen är det också viktigt att du trivs i en miljö med högt tempo.

Ansökan och mer information
Skicka in din ansökan med CV och personligt brev, inklusive betyg, så snart som möjligt, dock senast 26 november.

För frågor om tjänsten kontakta
Christin Rach, Ansvarig rekryterare
christin.rach@se.gt.com

Malin Hjelmer, Rekryterande chef
malin.hjelmer@se.gt.com

Jenny Öhman, Rekryterande chef
jenny.ohman@se.gt.com

Varmt välkommen med din ansökan! 
Sökord: redovisning, redovisningskonsult, associate, outsourcing services, redovisningsassistent, Grant Thornton, GT, Grant Thornton Sweden, jobb, arbete, karriär, entreprenör, ägarledda företag, konsult, ekonomi, ekonom, civilekonom, ekonomiservice, rådgivning, Gävle

Om Grant Thornton

Grant Thornton är ett tillväxtföretag inom revisions- och konsultbranschen. Vi hjälper dynamiska ägarledda företag att växa och utvecklas. Många medarbetare beskriver miljön som både positiv och dynamisk. Vi är drygt 1200 medarbetare på 24 kontor i Sverige och är ett medlemsföretag inom Grant Thornton International Ltd. Vi stödjer entreprenörer i de ekonomiska frågorna inom våra affärsområden revision, ekonomiservice, skatt och rådgivning.

Kontakta oss