Stockholm

Transactional Advisory söker Associates inom TAS med start augusti 2019

Transactional Advisory erbjuder våra kunder specialistkompetens inom Transaction Advisory Services (TAS), M&A Services och Valuation Services. Vi har haft flera framgångsrika år med stark tillväxt och med en offensiv affärsplan har vi mål om att fortsätta växa.

För start efter sommaren 2019 söker vi nu dig som vill bli en del av vårt team inom TAS - vill du växa med oss? 

Om specialistområdet Transaction Advisory Services
Inom Transaction Advisory Services arbetar vi med finansiell due diligence, vendor due diligence, vendor assistance och övrig transaktionsrådgivning i samband med förvärv och försäljning av bolag i alla storlekar. Teamet stöttar kunderna, främst private equity-fonder inom mid market, med att få förståelse för den finansiella utvecklingen, prismekanismer, potentiella risker i transaktionen samt underliggande antaganden om framtida tillväxt och intjäning.

Din roll
I den här tjänsten får du tidigt arbeta nära våra kunder och se företag och branscher växa fram och konsolideras. Du arbetar i mindre team med stöttande ledare i din närhet. Vi tror på frihet under ansvar och uppmuntrar dig att utmana oss och tänka nytt.

Som Associate kommer du att vara en viktig teammedlem och ha varierande arbetsuppgifter - du bearbetar och strukturerar data, analyserar och driver uppgifter i kundprojekt. Utöver detta kommer du tillsammans med övriga teamet driva projektet framåt och ha en nära kontakt med kunden.

Kvalifikationer

  • Akademisk examen inom ekonomi med inriktning redovisning/finansiering med goda akademiska meriter
  • God analytisk förmåga
  • Goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift
  • Meriterande för denna tjänst kunskaper inom redovisning och värdering, utbytesstudier, internship och/eller någon relevant arbetslivserfarenhet

Vi söker dig som är affärsmässig och har ett intresse för analys och siffror. För att trivas och bli framgångsrik hos oss ser vi att du är noggrann, kvalitetsmedveten och investerar tid i att bygga relationer.

Ansökan och mer information
Urval och tester sker löpande så registrera din ansökan med CV, personligt brev och betyg så snart som möjligt, dock senast den 3 mars. I vår rekryteringsprocess ingår tester och case.

För frågor om tjänsten kontakta: 
Jessica Heikkilä, Recruitment and Employer Brand Specialist, jessica.heikkila@se.gt.com, Tfn: 08-524 674 59

Varmt välkommen med din ansökan!

Sökord: advisory, M&A, GRC, valuation, TAS, transaction support,  corporate finance, värdering, förvärv, transaktioner, transactions, revison, revisor, Grant Thornton, GT, Grant Thornton Sweden, jobb, arbete, karriär, entreprenör, ägarledda företag, konsult, ekonomi, ekonom, civilekonom, Stockholm

Vill du vara med och stötta Sveriges tillväxtbolag?

Grant Thornton är en konsultbyrå inom revisions- och rådgivningsbranschen. Vi hjälper ägarledda entreprenörsföretag att växa och utvecklas. Många medarbetare beskriver miljön som både positiv och dynamisk. Vi är över 1250 medarbetare på 24 kontor i Sverige och är ett medlemsföretag inom Grant Thornton International. Vi stödjer entreprenörer i de ekonomiska frågorna inom våra affärsområden revision, ekonomiservice, skatt och rådgivning.

Kontakta oss