Stockholm

Transactional Advisory söker Associate inom Valuation Services med start augusti 2019

Transactional Advisory erbjuder våra kunder specialistkompetens inom Transaction Advisory Services, M&A Services och Valuation Services. Vi har haft flera framgångsrika år med stark tillväxt och med en offensiv affärsplan har vi mål om att fortsätta växa.

För start efter sommaren 2019 söker vi nu dig som vill bli en del av vårt team inom Valuation Services - vill du växa med oss? 

Om specialistområdet Valuation Services
Inom Valuation Services arbetar vi med exempelvis företagsvärdering, purchase price allocation, värdering av immateriella tillgångar, värdering av finansiella instrument, skadeberäkning i samband med tvister och finansiell modellering. Teamet har gedigen erfarenhet som oberoende värderingsexperter.

Din roll
I den här tjänsten får du tidigt arbeta nära våra kunder. Du arbetar självständigt och i mindre team med stöttande ledare i din närhet. Vi tror på frihet under ansvar och uppmuntrar dig att utmana oss och tänka nytt. Våra kunder står inför olika utmaningar och du kommer att vara del i vår efterfrågade rådgivning till dem.

Som Associate kommer du att vara en viktig teammedlem och ha varierande arbetsuppgifter - du bearbetar och strukturerar data, analyserar och driver uppgifter i våra olika värderingsprojekt.

Kvalifikationer

  • Akademisk examen inom ekonomi med inriktning redovisning/finansiering med goda akademiska meriter
  • Intresse och särskilt goda kunskaper inom värderingsområdet
  • Goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift
  • Meriterande för denna tjänst är masterexamen, utbytesstudier, internship, kunskaper inom redovisning, och/eller relevant arbetslivserfarenhet

För att trivas och bli framgångsrik hos oss ser vi att du lever upp till våra framgångsfaktorer. I stora drag betyder det att vi söker dig som investerar tid i relationer, tar initiativ och antar utmaningar samt visar engagemang i det du gör. Vi lägger därför vikt vid dina personliga egenskaper i denna rekryteringsprocess.

Ansökan och mer information
Urval och tester sker löpande så registrera din ansökan med CV, personligt brev och betyg så snart som möjligt, dock senast den 25 november 2018. I vår rekryteringsprocess ingår tester och case.

För frågor om tjänsten kontakta:
Jessica Heikkilä, Recruitment and Employer Brand Specialist, jessica.heikkila@se.gt.com, Tfn: 08-524 674 59

Varmt välkommen med din ansökan!

Sökord: advisory, M&A, GRC, valuation, TAS, corporate finance, värdering, förvärv, transaktioner, transactions, revison, revisor, Grant Thornton, GT, Grant Thornton Sweden, jobb, arbete, karriär, entreprenör, ägarledda företag, konsult, ekonomi, ekonom, civilekonom, Stockholm

Vill du vara med och stötta Sveriges tillväxtbolag?

Grant Thornton är en konsultbyrå inom revisions- och rådgivningsbranschen. Vi hjälper ägarledda entreprenörsföretag att växa och utvecklas. Många medarbetare beskriver miljön som både positiv och dynamisk. Vi är över 1250 medarbetare på 24 kontor i Sverige och är ett medlemsföretag inom Grant Thornton International. Vi stödjer entreprenörer i de ekonomiska frågorna inom våra affärsområden revision, ekonomiservice, skatt och rådgivning.

Kontakta oss