,
Stockholm

Stärk Sveriges näringsliv tillsammans med oss som Junior Revisor! Start augusti 2020

Nu finns möjligheten att bli en av oss och stärka Sveriges näringsliv tillsammans med härliga kollegor, entreprenörer och tillväxtbolag! Med oss får du arbeta i en tillsammans-kultur där du får växa och utvecklas nära våra kunder. Jämställdhet och hållbarhet är också självklara delar om du väljer oss. Vad tycker kollegor som kan bli dina? Nedan ser du vad två av våra juniora revisorer tycker om Grant Thornton som arbetsplats.

"Att ha kul är det viktigaste för mig! Vi vet att vi måste jobba mycket under högsäsong, och då är kollegorna och teamkänslan jätteviktig."
Emil Eriksson, Senior Associate 

"Att jobba med revision på Grant Thornton är utmanande, lärorikt och socialt. Jag lär mig ständigt nya saker av mina drivna kunder och duktiga kollegor och får även själv bidra med nya förslag och idéer för att hjälpa kunderna att utvecklas. Den flexibla och dynamiska arbetsmiljön, det ständiga kunskapsutbytet samt de fantastiska kollegorna och kunderna gör att varje dag har något nytt att erbjuda.
Matilda Cedergren, Associate 

Läs mer vad våra medarbetare tycker här: www.grantthornton.se/karriar

Vad innebär ett jobb inom revision på Grant Thornton?
När du arbetar med revision på Grant Thornton hjälper du våra kunder, entreprenörerna och tillväxtbolagen, att frigöra sin potential att växa. I engagerade team genomför vi granskningar och analyser av hög kvalitet. Vi är bollplank och lyhörda och innovativa rådgivare åt våra kunder på deras tillväxtresa. Tidigt i din karriär får du vara ute hos kunder och ha kontakt med beslutsfattare som ekonomichef, vd, styrelse och ägare. Ett nätverk som du steg för steg bygger och som blir värdefullt i din professionella karriär.  

Vem är du?
Vi söker dig som brinner för att utvecklas inom revision och rådgivning. Du är en teamspelare som vill hjälpa företag att växa och du gillar att utmanas och utvecklas.   

  • Du har en akademisk examen inom ekonomi, gärna med inriktning mot redovisning eller revision
  • Vi ser gärna att du vid tillträdet av tjänsten har de kurser som Revisorsinspektionen kräver för att kunna bli auktoriserad revisor
  • Det är meriterande om du har erfarenhet från ekonomi- eller servicearbete

För att trivas och bli framgångsrik hos oss ser vi att du lever upp till Grant Thorntons så kallade framgångsfaktorer. I stora drag betyder det att vi söker dig som investerar tid i dina relationer, tar initiativ och antar utmaningar samt har en positiv inställning och visar engagemang och ansvar för det du gör. Vi lägger därför stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Vill du får mer känsla av Grant Thornton som företag? Titta då på denna film från vår senaste kick-off.

Vill du arbeta på vårt kontor i Stockholm? 
Skicka då in din ansökan med CV, personligt brev och dina universitetsbetyg. I ditt personliga brev vill vi gärna veta varför du vill arbeta hos oss på Grant Thornton och med revision. Vi arbetar löpande med våra rekryteringsprocesser och rekommenderar därför dig att skicka in din ansökan så snart som möjligt, dock senast 23 februari. 

Vi har tyvärr inte möjlighet att ta emot ansökningar via e-post.

Om du har några funderingar är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Jessica Heikkilä på jessica.heikkila@se.gt.com.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vill du vara med och stötta Sveriges tillväxtbolag?

Grant Thornton är Sveriges största revisions- och konsultföretag med fokus på entreprenörer och tillväxtbolag. Vi är 1200 kollegor på 24 kontor som erbjuder tjänster inom revision, ekonomiservice, skatt och rådgivning. Vi har en skön tillsammanskultur och vi utmanas, utvecklas och växer med våra kunder. Tillsammans stärker vi Sveriges näringsliv och skapar hållbar tillväxt. Vi är medlemmar inom Grant Thornton International – en global paraplyorganisation. Läs mer om vad våra medarbetare tycker om oss som arbetsgivare på våra karriärsidor.

Kontakta oss