Sandviken

Redovisningskonsult till Ekonomiservice och Revision

Vill du vara med och utveckla framtidens näringsliv tillsammans med Sveriges entreprenörer? Genom fokusering på entreprenörsföretag skapas ständigt nya karriärvägar, när branscher utvecklas och nya typer av företag växer fram - detta gör ditt arbete omväxlande, socialt och roligt! Vi tror på frihet under ansvar och uppmuntrar dig att utmana oss och tänka nytt.   

Att arbeta med redovisning/revision på Grant Thornton
Som associate/senior associate på Grant Thornton arbetar du i team med ansvar för kunder och uppdrag. I denna kombinerade tjänst kommer du att börja arbeta med redovisning (på Ekonomiservice) för att sedan ges möjligheten att bygga på din kompetens inom revision. Detta innebär att du kan komma att arbeta med bland annat löpande redovisning, bokslut och deklarationer, lönehantering samt så småningom vara delaktig i revisions- och rådgivningsuppdrag.

Ekonomiservice är affärsområdet som arbetar med hanteringen av företagens ekonomifunktion där redovisning är en stor del av arbetet. Våra kunder står inför framtidens utmaningar och du kommer agera som ett bollplank och en viktig rådgivare på deras tillväxtresa. Tack vare effektiva och digitala systemlösningar kan vi fokusera på att arbeta framåtriktat med våra kunder.

Vem är du?

  • Vi är öppna för olika erfarenheter och välkomnar därför ansökningar från både nyutexaminerade och mer erfarna
  • Du har en akademisk examen inom ekonomi med inriktning mot redovisning eller revision
  • Vi ser gärna att du vid tillträde av tjänsten har antingen de kurser som FAR kräver för att bli auktoriserad redovisningskonsult eller de kurser som Revisorsinspektionen kräver för att kunna bli auktoriserad revisor.

För att trivas och bli framgångsrik hos oss ser vi att du lever upp till Grant Thorntons framgångsfaktorer. I stora drag betyder det att vi söker dig som investerar tid i dina relationer, tar initiativ och antar utmaningar samt har en positiv inställning och visar engagemang och tar ansvar för det du gör. Vi lägger därför stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Vill du arbeta på vårt kontor i Sandviken?
Skicka in din ansökan med CV och personligt brev så snart som möjligt, dock senast 30 april. Start enligt överenskommelse. Vänligen observera att vi inte tar emot ansökningar via mejl.

Om du har några funderingar kan du kontakta ansvarig rekryterare Olivia Jarkiewicz på olivia.jarkiewicz@se.gt.com eller rekryterande chef Ingrid Eliasson Löthman på ingrid.eliasson-lothman@se.gt.com.

Varmt välkommen med din ansökan!

 


Sökord: redovisning, redovisningskonsult, associate, outsourcing services, redovisningsassistent, revision, lönehantering, Grant Thornton, GT, Grant Thornton Sweden, jobb, arbete, karriär, entreprenör, ägarledda företag, konsult, ekonomi, ekonom, civilekonom, ekonomiservice, rådgivning, Sandviken

 

Vill du vara med och stötta Sveriges tillväxtbolag?

Grant Thornton är en konsultbyrå inom revisions- och rådgivningsbranschen. Vi hjälper ägarledda entreprenörsföretag att växa och utvecklas. Många medarbetare beskriver miljön som både positiv och dynamisk. Vi är över 1250 medarbetare på 24 kontor i Sverige och är ett medlemsföretag inom Grant Thornton International. Vi stödjer entreprenörer i de ekonomiska frågorna inom våra affärsområden revision, ekonomiservice, skatt och rådgivning.

Kontakta oss