Östersund

Redovisningsassistent

Vill du utveckla framtidens näringsliv tillsammans med Sveriges entreprenörer och Sveriges Bästa Arbetsgivare? Vi är stolta över att Grant Thornton är Sveriges bästa arbetsgivare 2017, detta enligt Universums undersökning där medarbetare själva rankar sin arbetsgivare.

Ditt uppdrag

  • Skapa och utveckla kundrelationer
  • Löpande redovisning, bokslut och basrådgivning
  • Arbeta framåtriktat med digitala lösningar

I den här tjänsten får du arbeta med entreprenörer och se nya branscher och företag växa fram. Du arbetar självständigt med mindre uppdrag med stöttande ledare i din närhet. Vi tror på frihet under ansvar och uppmuntrar dig att utmana oss och tänka nytt. Våra kunder står inför framtidens utmaningar och du kommer agera som en viktig rådgivare på deras tillväxtresa.

Kontoret
På kontoret i Östersund arbetar ca 40 personer varav 19 arbetar inom affärsområdet ekonomiservice.

Kvalifikationer

  • 1–3 års erfarenhet av arbete inom redovisning
  • Examinerad ekonom från högskola/universitet eller yrkeshögskola med inriktning mot redovisning
  • Vi ser gärna att du vid tillträde av tjänsten har de kurser som FAR kräver för att kunna bli auktoriserad redovisningskonsult

Personliga egenskaper
För att trivas och bli framgångsrik hos oss ser vi att du lever upp till våra framgångsfaktorer. I stora drag betyder det att vi söker dig som investerar tid i dina relationer, tar initiativ och antar utmaningar samt har en positiv inställning och visar engagemang i det du gör. Vi lägger därför stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Vårt erbjudande          
Vår vision är att verka för ett välmående näringsliv i Sverige. Genom engagerade framtidsorienterade diskussioner hjälper vi våra kunder att äga, styra och leda sina företag. Här får du i en platt och förändringsbenägen kultur forma din egen karriärutveckling. Vi arbetar gränsöverskridande mellan kontor och affärsområden.

Din ansökan               
Sista ansökningsdag är den 4 mars. Din ansökan ska bestå utav ett CV och personligt brev. Test ingår i rekryteringsprocessen.          

Kontakt                      
Christin Rach, ansvarig rekryterare, christin.rach@se.gt.com
Kristine Liljeström, kristine.liljestrom@se.gt.com

Varmt välkommen med din ansökan!

Om Grant Thornton

Grant Thornton är ett tillväxtföretag inom revisions- och konsultbranschen. Vi hjälper dynamiska ägarledda företag att växa och utvecklas. Många medarbetare beskriver miljön som både positiv och dynamisk. Vi är drygt 1200 medarbetare på 24 kontor i Sverige och är ett medlemsföretag inom Grant Thornton International Ltd. Vi stödjer entreprenörer i de ekonomiska frågorna inom våra affärsområden revision, ekonomiservice, skatt och rådgivning.

Kontakta oss