,
Norrköping

Receptionist/administratör till Grant Thornton Norrköping

Är du en driven och utåtriktad person som tycker om att arbeta med service och administration? Vill du vara del av Grant Thorntons företagskultur där glädje, uppmuntran och förändringsbenägenhet är en del av vår vardag? Sök som rollen som Receptionist/Administratör hos oss på Grant Thornton!

Vad innebär ett jobb som Receptionist/Administratör hos oss?
I denna roll fungerar du som kulturbärare och informationsspridare och du har ständigt ett öra mot marken. Vi strävar efter att rätt person ska göra rätt saker, vilket innebär att våra konsulter ska avlastas så mycket som möjligt från de dagliga administrativa uppgifterna som konsultarbetet medför. Som administratör är din uppgift att skapa förutsättning för detta. Rollen som konsulternas högra hand är omväxlande och innebär alltifrån fakturering och kontering av fakturor, beställningar av material, samordning av interna/externa möten till event och marknadsföring samt framtagande av rapporter.

Utöver detta hjälper du oss verka för en hållbar arbetsplats genom att sprida glädje i vardagen samt ta ansvar för att planera och genomföra personalaktiviteter som fortsätter stärka vår gemenskap på kontoret. Som receptionist är din uppgift att få våra kunder att känna sig välkomna i all kontakt de har med oss, oavsett om det är över telefon eller när de besöker oss på vårt kontor.

Vem är du?
Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och söker efter en prestigelös person med hög känsla för service och goda kommunikativa förmågor. Du bör vara flexibel och kunna växla mellan olika arbetsuppgifter samt trivas med att ta egna initiativ.

  • Du har minst 1 års erfarenhet av administrativa arbetsuppgifter
  • Du har erfarenhet av att jobba i en konsultverksamhet
  • Har god kommunikativ förmåga på svenska och engelska i både tal och skrift
  • Har god datorvana och framförallt goda kunskaper i Microsoft Office-paketet

Meriterande

  • Om du är gymnasieekonom, har jobbat med ekonomirelaterade arbetsuppgifter tidigare
  • Om du har jobbat med Maconomy och/eller Capego tidigare

Vill du bli en av oss?
På Norrköpingskontoret är vi stolta över efterlevandet av vår företagskultur där alla har samma förutsättningar att utvecklas och göra skillnad för varandra, företaget och dess kunder. Som Receptionist/Administratör kommer du att ha en individuell utvecklingsplan som är anpassad efter såväl enhetens behov som efter din vilja och förmåga att nå din fulla potential som en av våra viktigaste nyckelpersoner. Vi ser gärna att du kan börja så snart som möjligt under hösten 2021.

Vill du jobba på vårt kontor i Norrköping?
Skicka in din ansökan tillsammans med ditt CV eller linkedinprofil. Istället för personligt brev ser vi gärna att du besvarar urvalsfrågorna på nästa sida. Vi arbetar löpande med våra rekryteringsprocesser vilket betyder att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vi rekommenderar därför dig att skicka in din ansökan så snart som möjligt, dock senast 7 november

Vi använder oss av tester i våra rekryteringsprocesser för att säkerställa ett objektivt, fördomsfritt och rättvist urvalsarbete.

Vi hoppas att du blir en av oss! Om du har några funderingar kan du kontakta rekryterande chef Josef Hagsten, josef.hagsten@se.gt.com. Tyvärr har vi inte möjlighet att ta emot ansökningar via e-post. 

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Vill du vara med och stötta Sveriges tillväxtbolag?

Grant Thornton är Sveriges största revisions- och konsultföretag med fokus på entreprenörer och tillväxtbolag. Här får du 1200 kollegor på 22 kontor som varje dag gör skillnad för våra kunder genom våra affärsområden revision, ekonomiservice, skatt och rådgivning. Du blir en del av en skön tillsammanskultur där du utmanas, utvecklas och växer med alla kunder och kollegor. Tillsammans med oss stärker du Sveriges näringsliv och skapar hållbar tillväxt. Genom vårt medlemskap i Grant Thornton International, en global paraplyorganisation, kan världen bli din arbetsplats. Läs mer om vad våra medarbetare tycker om oss som arbetsgivare på våra karriärsidor.

Kontaktuppgifter för kontoret