Stockholm

Väx med oss som junior revisor! Start januari och augusti 2020

Nu finns möjligheten att bli en av oss och stärka Sveriges näringsliv tillsammans med härliga kollegor, entreprenörer och tillväxtbolag! Med oss får du arbeta i en skön tillsammans-kultur där du får växa och utvecklas nära våra kunder. Jämställdhet och hållbarhet är också självklara delar om du väljer oss. Vad tycker kollegor som kan bli dina? Nedan ser du vad två av våra juniora revisorer tycker om Grant Thornton som arbetsplats.  

”Jag är en person som inte vill stå still, utan ständigt känna att jag utmanas och utvecklas. På bara ett år på Grant Thornton känner jag att jag har vuxit otroligt mycket.”

Anna Ekenberg, junior associate

"Många av våra kunder är familjeägda företag och det är härligt att se hur de brinner för det de gör. Det bästa är när jag ser hur mycket de uppskattar oss. Det är öppna armar – en relation. Vi hjälper dem att utvecklas – med dem, inte mot dem."

Hana Antunovic, senior associate 

Läs mer vad våra medarbetare tycker här: www.grantthornton.se/karriar
 

Vad innebär ett jobb inom revision på Grant Thornton?
När du arbetar med revision på Grant Thornton hjälper du våra kunder, entreprenörerna och tillväxtbolagen, att frigöra sin potential att växa. I engagerade team genomför vi granskningar och analyser av hög kvalitet. Vi är bollplank och lyhörda och innovativa rådgivare åt våra kunder på deras tillväxtresa. Tidigt i din karriär får du vara ute hos kunder och ha kontakt med beslutsfattare som ekonomichef, vd, styrelse och ägare. Ett nätverk som du steg för steg bygger och som blir värdefullt i din professionella karriär.  

Vem är du?
Vi söker dig som brinner för att utvecklas inom revision och rådgivning. Du är en teamspelare som vill hjälpa företag att växa och du gillar att utmanas och utvecklas.   

  • Du har en akademisk examen inom ekonomi, gärna med inriktning mot redovisning eller revision
  • Vi ser gärna att du vid tillträdet av tjänsten har de kurser som Revisorsinspektionen kräver för att kunna bli auktoriserad revisor
  • Det är meriterande om du har erfarenhet från ekonomi- eller servicearbete

För att trivas och bli framgångsrik hos oss ser vi att du lever upp till Grant Thorntons så kallade framgångsfaktorer. I stora drag betyder det att vi söker dig som investerar tid i dina relationer, tar initiativ och antar utmaningar samt har en positiv inställning och visar engagemang och ansvar för det du gör. Vi lägger därför stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Vill du få mer känsla av Grant Thorntons tillsammans-kultur? Titta gärna på denna film från vår senaste kick-off. 

Vill du arbeta på vårt kontor i Stockholm? 
Skicka då in din ansökan med CV, personligt brev och dina universitetsbetyg. I ditt personliga brev vill vi gärna veta varför du vill arbeta hos oss på Grant Thornton och med revision. Vi arbetar löpande med våra rekryteringsprocesser och rekommenderar därför dig att skicka in din ansökan så snart som möjligt, dock senast 17 november.

Vi har tyvärr inte möjlighet att ta emot ansökningar via e-post.

Om du har några funderingar är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Jessica Heikkilä på jessica.heikkila@se.gt.com.

Varmt välkommen med din ansökan!

Sökord: revision, revisor, associate, assurance, audit, revisionsassistent, Grant Thornton, GT, Grant Thornton Sweden, jobb, arbete, karriär, entreprenör, ägarledda företag, konsult, ekonomi, ekonom, civilekonom, ekonomiservice, rådgivning

 

Vill du vara med och stötta Sveriges tillväxtbolag?

Grant Thornton är Sveriges största revisions- och konsultföretag med fokus på entreprenörer och tillväxtbolag. Vi är 1200 kollegor på 24 kontor som erbjuder tjänster inom revision, ekonomiservice, skatt och rådgivning. Vi har en skön tillsammanskultur och vi utmanas, utvecklas och växer med våra kunder. Tillsammans stärker vi Sveriges näringsliv och skapar hållbar tillväxt. Vi är medlemmar inom Grant Thornton International – en global paraplyorganisation. Läs mer om vad våra medarbetare tycker om oss som arbetsgivare på våra karriärsidor.

Kontakta oss