,
Visby

Väx med oss som Junior Redovisningskonsult! Start i augusti 2020!

Nu finns möjligheten att bli en av oss och stärka Sveriges näringsliv tillsammans med härliga kollegor, entreprenörer och tillväxtbolag! Med oss får du arbeta i en platt och förändringsbenägen kultur där du får växa och utvecklas nära våra kunder. Hos oss är jämställdhet och hållbarhet självklara delar. Nedan ser du vad två av våra juniora kollegor tycker om oss som arbetsgivare:

”Jag gillar att se hur företag utvecklas och blir väldigt inspirerad av att få jobba med entreprenörer och vara med på deras resa. Jag utvecklas som konsult tillsammans med mina kunder vilket gör det här jobbet otroligt lärorikt och kul!”

  • Andreas Åslund, Senior Associate

”Det jag uppskattar mest är den gemenskap vi har på avdelningen men även flexibiliteten att kunna gå tidigare en fredag om jag vill, bara jag sköter mina arbetsuppgifter."

  • Ida Lundin, Senior Associate

Här kan du läsa en intervju med Martina Ronquist som är kontorschef på vårt kontor i Visby: http://professionals.grantthornton.se/intervjuer/martina-ronquist/

Läs mer vad våra medarbetare tycker här: www.grantthornton.se/karriar

Vad innebär ett jobb inom redovisning på Grant Thornton?
Som junior redovisningskonsult på Grant Thornton tillhör du affärsområdet Ekonomiservice där du är en del av våra kunders ekonomifunktion där redovisning och controlling är en stor del av arbetet. Vi fungerar ofta som bolagets externa CFO och som rådgivare samt bollplank till dess ledning. Tack vare effektiva digitala systemlösningar kan vi fokusera på att arbeta framåtriktat med våra kunder och hjälpa dem på deras tillväxtresa.

I engagerade team kommer du som junior redovisningskonsult, tillsammans med dina kollegor, bland annat att arbeta med löpande redovisning, analyser, rådgivning och enklare bokslut. Tidigt i din karriär får du vara ute hos kunder och ha kontakt med beslutsfattare som ekonomichef, VD, styrelse och ägare. Våra kunder är av skiftande storlek och inom flera olika branscher vilket gör ditt arbete omväxlande och socialt.

Vem är du?
Vi söker dig som brinner för att utvecklas inom redovisningsfrågor och rådgivning. Du är en teamspelare som vill hjälpa företag att växa och du gillar att utmanas och utvecklas.   

  • Du har en akademisk examen inom ekonomi, gärna med inriktning mot redovisning eller revision. Alternativt har du en 2-årig examen från YH/KY-utbildning med inriktning mot redovisning.
  • Vi ser gärna att du vid tillträde av tjänsten har de kurser som FAR kräver för att kunna bli auktoriserad redovisningskonsult.
  • Det är meriterande om du har erfarenhet från ekonomi- eller servicearbete.
  • För den här tjänsten krävs flytande svenska och engelska i tal och i skrift.

För att trivas och bli framgångsrik hos oss ser vi att du lever upp till Grant Thorntons framgångsfaktorer. I stora drag betyder det att vi söker dig som investerar tid i dina relationer, tar initiativ och antar utmaningar samt har en positiv inställning och visar engagemang och tar ansvar för det du gör. Vi lägger därför stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Vill du får mer känsla av Grant Thorntons tillsammans-kultur? Titta gärna på denna film från vår senaste kick-off.

Vill du arbeta på vårt kontor i Visby?
Skicka då in din ansökan med CV och dina universitetsbetyg. I din ansökan vill vi gärna veta varför du vill arbeta hos oss på Grant Thornton och med just redovisning.

Vi arbetar löpande med våra rekryteringsprocesser och rekommenderar dig därför att skicka in din ansökan så snart som möjligt då tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen, dock senast 21 februari. Tyvärr har vi inte möjlighet att ta emot ansökningar via e-post.

Vi hoppas att du vill bli en av oss! Om du har några funderingar kan du kontakta ansvarig rekryterare Lisa Olsson Tunbäck på lisa.olssontunback@se.gt.com

Varmt välkommen med din ansökan!

Vill du vara med och stötta Sveriges tillväxtbolag?

Grant Thornton är Sveriges största revisions- och konsultföretag med fokus på entreprenörer och tillväxtbolag. Vi är 1200 kollegor på 24 kontor som erbjuder tjänster inom revision, ekonomiservice, skatt och rådgivning. Vi har en skön tillsammanskultur och vi utmanas, utvecklas och växer med våra kunder. Tillsammans stärker vi Sveriges näringsliv och skapar hållbar tillväxt. Vi är medlemmar inom Grant Thornton International – en global paraplyorganisation. Läs mer om vad våra medarbetare tycker om oss som arbetsgivare på våra karriärsidor.

Kontakta oss