Stockholm

Lönekonsult

Vi är stolta över att Grant Thornton är Sveriges Bästa Arbetsgivare 2017. Detta enligt Universums undersökning, där medarbetare själva rankar sin arbetsgivare. Vi vill nu utöka vårt löneteam på ekonomiservice med ännu en kollega som passar in i vårt gäng!

Att arbeta med lön på Grant Thornton
Som lönekonsult på vårt Stockholmskontor arbetar du mot våra kunder och hjälper dem med deras lönearbete. Du jobbar tätt tillsammans med vårt erfarna team och sköter den löpande lönehanteringen. Förutom det är du även delaktig i att ta fram statistik, kontrolluppgifter, efterrapportering såsom bokföringsunderlag, semesterskuld och underlag för skattedeklaration till våra kunder. Detta är en omväxlande roll med mycket kundkontakt.

Vem är du?

  • Du har relevant utbildning inom lön
  • Du är i början av din karriär och har viss arbetslivserfarenhet inom lönetjänster
  • Det är meriterande om du har erfarenhet från vårt lönesystem Hogia lön Plus.

För att trivas och bli framgångsrik hos oss ser vi att du lever upp till Grant Thorntons framgångsfaktorer. Vi lägger därför stor vikt vid dina personliga egenskaper.

I stora drag betyder det att vi söker dig som:

  • investerar tid i dina relationer och tycker om att arbeta teambaserat.
  • tar initiativ och antar utmaningar med en positiv inställning.
  • är strukturerad och noggrann i ditt sätt att arbeta och att du tar ansvar för dina uppdrag och processer.

Vill du arbeta hos oss på vårt kontor i Stockholm?
Skicka in din ansökan med CV och personligt brev senast den 5 augusti. Urval och intervjuer sker löpande med paus för semester under v.28–31. Tillträde till tjänsten sker enligt överenskommelse. 

Har du frågor är du välkommen att ställa dem till ansvarig rekryterare Christin Rach christin.rach@se.gt.com eller ansvarig chef Pernilla Broberg pernilla.broberg@se.gt.com.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vill du vara med och stötta Sveriges tillväxtbolag tillsammans med Sveriges Bästa Arbetsgivare 2017?

Vi är stolta över utmärkelsen, där medarbetarna själva rankar sina arbetsgivare i Universums undersökning. Grant Thornton är ett tillväxtföretag inom revisions- och rådgivningsbranschen. Vi hjälper ägarledda entreprenörsföretag att växa och utvecklas. Många medarbetare beskriver miljön som både positiv och dynamisk. Vi är över 1250 medarbetare på 24 kontor i Sverige och är ett medlemsföretag inom Grant Thornton International. Vi stödjer entreprenörer i de ekonomiska frågorna inom våra affärsområden revision, ekonomiservice, skatt och rådgivning.

Kontakta oss