Stockholm

Juniora skattejurister till vår växande skatteavdelning i Stockholm!

Vill du utveckla framtidens näringsliv tillsammans med Sveriges entreprenörer? Som skatterådgivare på Grant Thornton blir du del av en platt och förändringsbenägen kultur där du själv formar din karriärutveckling. Redan under din första arbetsvecka kommer du träffa och arbeta nära våra kunder, entreprenörerna, och bidra till deras utveckling. Hos oss är jämställdhet och hållbarhet också självklara delar.

Att arbeta med skatt på Grant Thornton

I denna roll kommer du arbeta med olika typer av arbetsuppgifter, projekt och frågeställningar inom skatteområdet. Mer konkret kommer du t.ex. att både självständigt och i team arbeta med rättsutredningar för att lösa skattemässiga problem, författa promemorior och svar på olika skattefrågor. Du får utrymme att skapa egna kontakter och ta eget ansvar och får goda utvecklingsmöjligheter inom skatteområdet.

 

Vår skatteavdelning

Vi är den ledande skatterådgivaren till ägarledda företag med helhetslösningar som tillgodoser såväl företagets som ägarens skattesituation. Samtidigt hjälper vi större företag som söker en oberoende part för sin skatterådgivning.

 

Vi är totalt ca 90 skattekonsulter i Sverige som erbjuder tjänster inom fyra nyckelområden: fåmansföretag, företagsbeskattning, internationell beskattning och moms. På kontoret i Stockholm arbetar idag ca 50 skattekonsulter. Vi växer hela tiden och söker därför flera juniora talanger!

Vem är du?

  • Du har en akademisk examen inom juridik alternativt en ekonomiutbildning med skatteinriktning
  • Du brinner för att jobba med just skatt
  • Vi söker dig som investerar tid i dina relationer, kommer med initiativ och älskar utmaningar
  • Du har samtidigt integritet och vill till en arbetsplats där du får möjlighet att växa

Vill du arbeta på vårt kontor i Stockholm?
Klart du vill! Skicka in din ansökan med CV och dina universitetsbetyg. I din ansökan vill vi gärna veta varför du vill arbeta hos oss på Grant Thornton och med just skatt.

Vi arbetar löpande med våra rekryteringsprocesser och rekommenderar därför dig att skicka in din ansökan så snart som möjligt, dock senast 12 december. Tyvärr har vi inte möjlighet att ta emot ansökningar via e-post.

Vi hoppas att du blir en av oss! Om du har några funderingar kan du kontakta ansvarig rekryterare Lisa Olsson Tunbäck på lisa.olssontunback@se.gt.com

   

Varmt välkommen med din ansökan!

Vill du vara med och stötta Sveriges tillväxtbolag?

Grant Thornton är Sveriges största revisions- och konsultföretag med fokus på entreprenörer och tillväxtbolag. Vi är 1200 kollegor på 24 kontor som erbjuder tjänster inom revision, ekonomiservice, skatt och rådgivning. Vi har en skön tillsammanskultur och vi utmanas, utvecklas och växer med våra kunder. Tillsammans stärker vi Sveriges näringsliv och skapar hållbar tillväxt. Vi är medlemmar inom Grant Thornton International – en global paraplyorganisation. Läs mer om vad våra medarbetare tycker om oss som arbetsgivare på våra karriärsidor.

Kontakta oss