Stockholm

Juniora skattejurister ägarledda bolag med start augusti 2019

Vill du utveckla framtidens näringsliv tillsammans med Sveriges entreprenörer?

 

Att arbeta med skatt på Grant Thornton

Som junior skattejurist kommer du arbeta med skattefrågor som rör bolaget och dess ägare, omstruktureringar, förvärv och försäljning av bolag samt vara biträdande vid skatteprocesser. Du får utrymme att skapa egna kontakter och ta eget ansvar och får goda utvecklingsmöjligheter inom skatteområdet.

 

Vår skatteavdelning

Vi är den ledande skatterådgivaren till ägarledda företag med helhetslösningar som tillgodoser såväl företagets som ägarens skattesituation. Samtidigt hjälper vi större företag som söker en oberoende part för sin skatterådgivning.

 

Vi är totalt ca 90 skattekonsulter i Sverige som erbjuder tjänster inom fyra nyckelområden: fåmansföretag, företagsbeskattning, internationell beskattning och moms. På kontoret i Stockholm arbetar idag ca 50 skattekonsulter. Vi växer och söker därför flera juniora talanger till den Ägarledda gruppen till hösten! 

 

Vem är du?

  • Du har en akademisk examen inom juridik gärna med inriktning mot skatt, eventuellt har du gått en ekonomiutbildning med skatteinriktning.

 

För att trivas och bli framgångsrik hos oss ser vi att du lever upp till Grant Thorntons framgångsfaktorer. I stora drag betyder det att vi söker dig som investerar tid i dina relationer, tar initiativ och antar utmaningar samt har en positiv inställning och visar engagemang och tar ansvar för det du gör. Vi lägger därför stor vikt vid dina personliga egenskaper.

 

Vill du arbeta på vårt kontor i Stockholm? 

Varmt välkommen att skicka in din ansökan med CV, personligt brev och betyg så snart som möjligt, dock senast 31 mars.

  

Kontakt

Om du har några funderingar kan du kontakta ansvarig rekryterare Olivia Jarkiewicz på olivia.jarkiewicz@se.gt.com eller rekryterande chef Johanna Wiklund på johanna.wiklund@se.gt.com.

 

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Vill du vara med och stötta Sveriges tillväxtbolag?

Grant Thornton är en konsultbyrå inom revisions- och rådgivningsbranschen. Vi hjälper ägarledda entreprenörsföretag att växa och utvecklas. Många medarbetare beskriver miljön som både positiv och dynamisk. Vi är över 1250 medarbetare på 24 kontor i Sverige och är ett medlemsföretag inom Grant Thornton International. Vi stödjer entreprenörer i de ekonomiska frågorna inom våra affärsområden revision, ekonomiservice, skatt och rådgivning.

Kontakta oss