,
Malmö

Juniora revisorer till Malmö, start hösten 2021

Nu finns möjligheten att bli en av oss och stärka Sveriges näringsliv tillsammans med härliga kollegor, entreprenörer och tillväxtbolag! Med oss får du arbeta i en tillsammans-kultur där du får växa och utvecklas nära våra kunder. Jämställdhet och hållbarhet är också självklara delar om du väljer oss. Ta chansen att bli en del av vårt växande kontor i Malmö! På kontoret är vi idag ca 60 personer och vi sitter i helt nybyggda lokaler på Norra Neptunigatan vid Västra Hamnen.

Vad tycker kollegor som kan bli dina? Nedan ser du vad två av våra juniora kollegor tycker om oss som arbetsgivare.

"Grant Thornton är en inkluderande arbetsgivare som ser till mina personliga mål och ambitioner och hjälper mig i min utveckling, i den riktning jag önskar."
- Youssef Madhoun, Associate Assurance

“På Grant Thornton har jag fått en bra start på min karriär och hittat en arbetsgivare som passar mig. Det jag värdesätter mest är flexibla och varierande dagar, utmanande arbetsuppgifter som utvecklar mig och framförallt den platta kulturen där jag känner glädje i vardagen med alla kollegor."
- Louise Hultemark, Senior Associate Assurance

Läs en längre intervju med Youssef om hans första tid på Grant Thornton här.

Vad innebär ett jobb inom revision på Grant Thornton?
Som junior revisor på Grant Thornton hjälper du våra kunder, entreprenörerna och tillväxtbolagen, att frigöra sin potential att växa. I engagerade team genomför vi granskningar och analyser av hög kvalitet. Vi är bollplank och lyhörda och innovativa rådgivare åt våra kunder på deras tillväxtresa. Tidigt i din karriär får du vara ute hos kunder och ha kontakt med beslutsfattare som ekonomichef, vd, styrelse och ägare. Ett nätverk som du steg för steg bygger och som blir värdefullt i din professionella karriär.

Vem är du?
Vi söker dig som brinner för att utvecklas inom revision och rådgivning. Du är en teamspelare som vill hjälpa företag att växa och du gillar att utmanas och utvecklas.

  • Du har en akademisk examen inom ekonomi, gärna med inriktning mot redovisning eller revision
  • Antingen är du nyexaminerad alternativt har du påbörjat din karriär inom revision och är nyfiken på att fortsätta din karriär hos Grant Thornton
  • Tidigare erfarenhet av ekonomi- och/eller servicearbete ses som meriterande 
  • Vi ser gärna att du har som långsiktigt mål att utvecklas i rollen som revisor och på sikt skriva auktorisationsprovet för att bli auktoriserad revisor
  • Därmed ser vi gärna att du vid tillträdet av tjänsten har läst de kurser som Revisorsinspektionen kräver för att kunna bli auktoriserad revisor. Du kan läsa mer om kraven på Revisorsinspektionens hemsida.

För att trivas och bli framgångsrik hos oss önskar vi att du lever upp till de framgångsfaktorer som Grant Thorntons medarbetare röstat fram - skapa goda relationer, förnyelse och förbättring, ansvarstagande och glädje i vardagen. Detta innebär att vi söker dig som visar intresse och förståelse för våra kunders affär, bidrar till ett öppet klimat där vi hjälper varandra framåt, levererar med kvalitet och på utsatt tid samt har ett positivt mindset och visar engagemang i det du gör. Vi lägger därför stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Vill du arbeta på vårt kontor i Malmö?
Skicka då in din ansökan med CV och dina universitetsbetyg. Istället för personligt brev ser vi gärna att du besvarar urvalsfrågorna på nästa sida. Startdatum för tjänsten är 13 september eller enligt överenskommelse under hösten 2021.   

Sista ansökningsdag är 8 augusti. Vanligtvis arbetar vi med ett löpande urval i våra rekryteringsprocesser men på grund av semestertider kommer urvalet att påbörjas i mitten av augusti och återkoppling kommer att ske därefter. På grund av GDPR har vi tyvärr inte möjlighet att ta emot ansökningar via e-post.

I våra rekryteringsprocesser ingår arbetspsykologiska tester för att säkerställa ett objektivt, fördomsfritt och rättvist urvalsarbete.

Vi hoppas att du vill bli en av oss! Om du har några funderingar kan du kontakta rekryterare Therese Karlsson, therese.karlsson@se.gt.com eller rekryterande chef Petter Rankell, petter.rankell@se.gt.com.

Varmt välkommen med din ansökan och glad sommar!

 

Vill du vara med och stötta Sveriges tillväxtbolag?

Grant Thornton är Sveriges största revisions- och konsultföretag med fokus på entreprenörer och tillväxtbolag. Här får du 1300 kollegor på 24 kontor som varje dag gör skillnad för våra kunder genom våra affärsområden revision, ekonomiservice, skatt och rådgivning. Du blir en del av en skön tillsammanskultur där du utmanas, utvecklas och växer med alla kunder och kollegor. Tillsammans med oss stärker du Sveriges näringsliv och skapar hållbar tillväxt. Genom vårt medlemskap i Grant Thornton International, en global paraplyorganisation, kan världen bli din arbetsplats. Läs mer om vad våra medarbetare tycker om oss som arbetsgivare på våra karriärsidor.

Kontaktuppgifter för kontoret