,
Göteborg

Juniora revisorer till Göteborg, start höst 2021 och vår 2022

Nu finns möjligheten att bli en av oss och stärka Sveriges näringsliv tillsammans med härliga kollegor, entreprenörer och tillväxtbolag! Med oss får du arbeta i en skön tillsammans-kultur där du får växa och utvecklas nära våra kunder. Jämställdhet och hållbarhet är också självklara delar om du väljer oss.

Missa inte chansen att bli en del av vårt härliga gäng i Göteborg! På kontoret jobbar idag strax över 100 kollegor och vi sitter i centrala lokaler på Östra Hamngatan, mitt i centrala Göteborg. Startdatum för tjänsten är flexibelt men vi söker medarbetare som både vill börja hos oss både under hösten 2021 och januari 2022.

Hur tycker dina, eventuellt, framtida kollegor att det är att jobba på Grant Thornton?

”Vi har en platt organisation där det finns stora möjligheter att driva sin egen utveckling i en team-baserad miljö. De varierande arbetsuppgifterna, gemenskapen och möjligheten att påverka är varför jag jobbar på Grant Thornton.”

  • Carl-Johan Lindgren, Senior Associate Assurance

"Jag får arbeta tillsammans med goa, glada och kompetenta arbetskollegor, vilket gör dagarna både roliga och lärorika. Här finns det möjlighet till ständigt lärande och kontinuerlig utveckling."

  • Ellen Ivarsson, Junior Associate Assurance

Vill du läsa mer om vad innebär ett jobb som junior revisor innebär och hur en vanlig dag kan se ut? Spana in vår intervju med Youssef Madhoun som jobbar som junior revisor. Du kan läsa mer om vad våra medarbetare tycker, om oss som arbetsgivare, på vår karriärsida.  

Vad innebär ett jobb inom revision på Grant Thornton?
Som junior revisor på Grant Thornton hjälper du våra kunder, entreprenörerna och tillväxtbolagen, att frigöra sin potential att växa. I engagerade team genomför vi granskningar och analyser av hög kvalitet. Vi är bollplank samt lyhörda och innovativa rådgivare åt våra kunder på deras tillväxtresa. Tidigt i din karriär får du vara ute hos kunder och ha kontakt med beslutsfattare som ekonomichef, vd, styrelse och ägare. Ett nätverk som du steg för steg bygger och som blir värdefullt i din professionella karriär. 

Vem är du?
Vi söker dig som brinner för att utvecklas inom revision och rådgivning. Du är en teamspelare som vill hjälpa företag att växa och du gillar att utmanas och utvecklas.

  • Du har en akademisk examen inom ekonomi, gärna med inriktning mot redovisning eller revision
  • Antingen är du nyexaminerad alternativt har du påbörjat din karriär inom revision och är nyfiken på att fortsätta din karriär hos Grant Thornton
  • Tidigare erfarenhet av ekonomi- och/eller servicearbete ses som starkt meriterande 
  • Vi ser gärna att du har som långsiktigt mål att utvecklas i rollen som revisor och på sikt skriva auktorisationsprovet för att bli auktoriserad revisor
  • Därmed ser vi gärna att du vid tillträdet av tjänsten har läst de kurser som Revisorsinspektionen kräver för att kunna bli auktoriserad revisor. Du kan läsa mer om kraven på Revisorsinspektionens hemsida.

För att trivas och bli framgångsrik hos oss önskar vi att du lever upp till de framgångsfaktorer som Grant Thorntons medarbetare röstat fram - skapa goda relationer, förnyelse och förbättring, ansvarstagande och glädje i vardagen. Detta innebär att vi söker dig som visar intresse och förståelse för våra kunders affär, bidrar till ett öppet klimat där vi hjälper varandra framåt, levererar med kvalitet och på utsatt tid samt har ett positivt mindset och visar engagemang i det du gör. Vi lägger därför stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Vill du arbeta på vårt kontor i Göteborg? 
Skicka då in din ansökan med CV och dina universitetsbetyg. Istället för personligt brev ser vi gärna att du besvarar urvalsfrågorna på nästa sida, där du även anger om du vill börja hos oss under hösten eller i januari.  

Sista ansökningsdag är 8 augusti. Vanligtvis arbetar vi med ett löpande urval i våra rekryteringsprocesser men på grund av semestertider kommer urvalet att påbörjas i mitten av augusti och återkoppling kommer att ske därefter. På grund av GDPR har vi tyvärr inte möjlighet att ta emot ansökningar via e-post.

I våra rekryteringsprocesser ingår arbetspsykologiska tester för att säkerställa ett objektivt, fördomsfritt och rättvist urvalsarbete.

Vi hoppas att du blir en av oss! Om du har några funderingar gällande tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef Angelica Blom, angelica.blom@se.gt.com eller Henrik Leandersson, henrik.leandersson@se.gt.com. Vid frågor angående rekryteringsprocessen, vänligen kontakta ansvarig rekryterare Therese Karlsson på therese.karlsson@se.gt.com.

Varmt välkommen med din ansökan och glad sommar! 

Vill du vara med och stötta Sveriges tillväxtbolag?

Grant Thornton är Sveriges största revisions- och konsultföretag med fokus på entreprenörer och tillväxtbolag. Här får du 1300 kollegor på 24 kontor som varje dag gör skillnad för våra kunder genom våra affärsområden revision, ekonomiservice, skatt och rådgivning. Du blir en del av en skön tillsammanskultur där du utmanas, utvecklas och växer med alla kunder och kollegor. Tillsammans med oss stärker du Sveriges näringsliv och skapar hållbar tillväxt. Genom vårt medlemskap i Grant Thornton International, en global paraplyorganisation, kan världen bli din arbetsplats. Läs mer om vad våra medarbetare tycker om oss som arbetsgivare på våra karriärsidor.

Kontaktuppgifter för kontoret