Sundsvall

Juniora revisorer med start under hösten 2018

Vill du vara med och utveckla framtidens näringsliv tillsammans med Sveriges entreprenörer? Hos oss får du arbeta nära våra kunder, entreprenörerna, och se nya företag och branscher växa fram.

Vi är stolta över att Grant Thornton är Sveriges bästa arbetsgivare 2017. Detta enligt Universums undersökning där medarbetare själva rankar sin arbetsgivare.

Att arbeta med revision på Grant Thornton
När du arbetar med revision på Grant Thornton hjälper du våra kunder att frigöra sin potential att växa. Detta gör vi genom att i team genomföra granskningar och analyser av hög kvalitet. Vi fungerar som ett bollplank samt som lyhörda och innovativa rådgivare åt våra kunder på deras tillväxtresa. Tidigt i din karriär kommer du vara ute hos kunder och ha kontakt med beslutsfattare som ekonomichef, vd, styrelse och ägare.

Vem är du?
Vi söker dig som brinner för att utvecklas inom revision och rådgivning. Du vill arbeta med entreprenörsföretag och finner det lika utvecklande som utmanande.

  • Du har en akademisk examen inom ekonomi med inriktning mot redovisning eller revision
  • Vi ser gärna att du vid tillträde av tjänsten har de kurser som Revisorsinspektionen kräver för att kunna bli auktoriserad revisor

För att trivas och bli framgångsrik hos oss ser vi att du lever upp till Grant Thorntons framgångsfaktorer. I stora drag betyder det att vi söker dig som investerar tid i dina relationer, tar initiativ och antar utmaningar samt har en positiv inställning och tar ansvar för det du gör. Vi lägger därför stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Vill du arbeta på vårt kontor i Sundsvall? 
Skicka då in din ansökan med CV, personligt brev samt betyg, så snart som möjligt, dock senast 31 oktober.

Tjänsten är en heltidstjänst och tillträde sker enligt överenskommelse. Om du inte har möjlighet att påbörja en heltidstjänst under hösten finns möjligheten att börja som timanställd på ca 50% och övergå till en heltidstjänst i januari.

Om du har några funderingar kan du kontakta ansvarig rekryterare Christin Rach på christin.rach@se.gt.com.

Varmt välkommen med din ansökan!

Sökord: revision, junior revisor, revisor, associate, assurance, audit, revisorssassistent, Grant Thornton, GT, Grant Thornton Sweden, jobb, arbete, karriär, entreprenör, ägarledda företag, konsult, ekonomi, ekonom, civilekonom, ekonomiservice, rådgivning, Sundsvall

Vill du vara med och stötta Sveriges tillväxtbolag tillsammans med Sveriges Bästa Arbetsgivare 2017?

Vi är stolta över utmärkelsen, där medarbetarna själva rankar sina arbetsgivare i Universums undersökning. Grant Thornton är ett tillväxtföretag inom revisions- och rådgivningsbranschen. Vi hjälper ägarledda entreprenörsföretag att växa och utvecklas. Många medarbetare beskriver miljön som både positiv och dynamisk. Vi är över 1250 medarbetare på 24 kontor i Sverige och är ett medlemsföretag inom Grant Thornton International. Vi stödjer entreprenörer i de ekonomiska frågorna inom våra affärsområden revision, ekonomiservice, skatt och rådgivning.

Kontakta oss