Stockholm

Juniora rådgivare till Advisory

Vårt affärsområde Strategic & Operational Advisory erbjuder våra kunder specialistkompetens inom bland annat Governance, Risk & Compliance (GRC), hållbarhet och affärsrådgivning. Strategic & Operational Advisory är under uppbyggnad och med en offensiv affärsplan har vi höga mål om tillväxt. 

Vi söker nu dig som vill bli en del av vårt växande team inom Governance, Risk & Compliance - vill du växa med oss? 

Om Governance, Risk & Compliance
Risk är en naturlig del av en verksamhet. Under senare år har frågan om riskhantering, både intern och extern, fått större genomslag. Genom att inventera, analysera olika typer av risker hjälper vi företag att skydda kritiska tillgångar. I rollen som rådgivare med fokus på riskhantering bidrar du till ett väl fungerande och hållbart näringsliv och samhälle genom tjänster som internrevision, riskhantering, it- och cybersäkerhet, dataanalys, regelverk inom bank och försäkring samt verksamhetsrådgivning för offentlig sektor.

Som junior rådgivare ingår du i team med erfarna kollegor där du arbetar nära kunden och mot deadlines. Uppdragen kan t.ex. handla om att kunden vill effektivisera sin bolagsstyrning där du som konsult behöver granska den interna bolagsstyrningen, sätta dig in i ramverk och koppla olika styrdokument utifrån hur kunden arbetar. 

Din roll
Vill du ha en nyckelroll i ditt team? Vill du arbeta nära kund? I den här tjänsten får du tidigt arbeta nära våra kunder och se nya branscher och företag växa fram. Du arbetar självständigt och i mindre team med stöttande ledare i din närhet. Vi tror på frihet under ansvar och uppmuntrar dig att utmana oss och tänka nytt. Våra kunder står inför olika utmaningar och du kommer agera som en viktig rådgivare.

I rollen kommer du vara en viktig teammedlem och ha varierande arbetsuppgifter. Du kommer arbeta med företag inom många olika branscher, industrier och storlekar. Projektet är olika stora och du arbetar ofta med flera projekt och kunder samtidigt. Tillsammans med övriga teamet har du en nära kontakt med entreprenören och driver projektet framåt.

Kvalifikationer

  • Akademisk examen inom ekonomi med inriktning redovisning/finansiering/management med goda akademiska meriter
  • Ett konsultativt förhållningssätt
  • Goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift
  • Meriterande för denna tjänst är magister- eller masterexamen, utbytesstudier, internship och/eller relevant arbetslivserfarenhet

För att trivas och bli framgångsrik hos oss ser vi att du lever upp till våra framgångsfaktorer. I stora drag betyder det att vi söker dig som investerar tid i relationer, tar initiativ och antar utmaningar samt visar engagemang i det du gör. Vi lägger därför vikt vid dina personliga egenskaper i denna rekryteringsprocess.

Ansökan och mer information 
Registrera din ansökan med CV, personligt brev och betyg så snart som möjligt. Sista ansökningsdag är 28 april. Urval och tester sker löpande och tjänsten kan därför komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen. Tillträde till tjänsten sker efter sommaren. 

För frågor om tjänsten kontakta:
Jessica Heikkilä, Recruitment and Employer Brand Specialist, jessica.heikkila@se.gt.com

Varmt välkommen med din ansökan!

Vill du vara med och stötta Sveriges tillväxtbolag?

Grant Thornton är en konsultbyrå inom revisions- och rådgivningsbranschen. Vi hjälper ägarledda entreprenörsföretag att växa och utvecklas. Många medarbetare beskriver miljön som både positiv och dynamisk. Vi är över 1250 medarbetare på 24 kontor i Sverige och är ett medlemsföretag inom Grant Thornton International. Vi stödjer entreprenörer i de ekonomiska frågorna inom våra affärsområden revision, ekonomiservice, skatt och rådgivning.

Kontakta oss