Stockholm

Junior Systemutvecklare till Grant Thorntons IT-avdelning

Vi vågar påstå att Grant Thornton är en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare. Som revisorer och rådgivare till mer än 30 000 kunder kommer vi att ge dig tillgång till många spännande kunder - stora och små. Vi är ett tillväxtföretag som hjälper dynamiska ägarledda företag att växa och utvecklas. Vi är mer än 1200 anställda på 24 kontor i Sverige och är medlem i Grant Thornton International Ltd. Vi stödjer entreprenörer i de finansiella frågorna inom våra affärsområden revision, ekonomiservice, skatt och rådgivning.

Vi är stolta över att vara en arbetsplats med ett tillåtande arbetsklimat utan några vassa armbågar där du som anställd är i fokus.

Om rollen
Grant Thorntons IT-avdelning befinner sig i en spännande och utmanande förändringsresa med flertalet initiativ kopplat till processeffektivisering. Målet är ett tätare partnerskap med affär & verksamhet. I en utvecklande och stimulerande miljö kommer du vara en del av Grant Thorntons utvecklingsgrupp och utveckla applikationer från grunden samt vidareutveckla våra befintliga applikationer.

Rollen innebär att du kommer att vara med i vårt utvecklingsteam där vi jobbar för att tillgodose verksamheternas behov med smarta och effektiva lösningar. Vi jobbar med allt ifrån att vidareutveckla våra interna webbsidor, bygga nya integrationer, applikationer för att möjliggöra vår resa mot Machine Learning och AI.  Just nu pågår arbete med att föra in Microsoft Analytics och Robot Process Automation och här kan det finnas möjligheter att bidra med sin kompetens.  

Vem är du?

  • Du har akademisk examen inom systemutveckling, datavetenskap eller motsvarande.
  • Det är en fördel om du är bevandrad inom Microsoftteknologier såsom .Net, MS SQL, Asp.Net.
  • Det är meriterande om du har erfarenheter inom Javascript, REST och Azure eller motsvarande.

Som person är du en social och engagerad lagspelare som sätter teamets leverans i fokus och trivs med att jobba i en agil utvecklingsmiljö. Du tar gärna initiativ och lägger fram egna förslag där du ser förbättringspotential. 

Vårt erbjudande
Medarbetare på Grant Thornton skall ha det lite bättre! Vi vågar påstå att Grant Thornton är en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare.

Vår framgång bygger på balans mellan laganda, prestation, trivsel och personlig utveckling. Här är det lätt att bli sedd och uppmärksammad. Det är du som sätter målen och får det att hända, vi ger dig möjligheterna. Framtiden är din och ingen annans.

Intresserad?
Klart du är! Registrera din ansökan senast den 29 augusti. Tjänsten är en heltidsanställning placerad på vårt huvudkontor på Sveavägen 20 i Stockholm. Tillträde sker efter överenskommelse med hänsyn till eventuell uppsägningstid. Urval sker löpande. 

Om du har några funderingar kan du kontakta rekryterande chef Thomas Moilanen på thomas.moilanen@se.gt.com.

Välkommen att bli en viktig del i Grant Thornton!

Vill du vara med och stötta Sveriges tillväxtbolag?

Grant Thornton är en konsultbyrå inom revisions- och rådgivningsbranschen. Vi hjälper ägarledda entreprenörsföretag att växa och utvecklas. Många medarbetare beskriver miljön som både positiv och dynamisk. Vi är över 1250 medarbetare på 24 kontor i Sverige och är ett medlemsföretag inom Grant Thornton International. Vi stödjer entreprenörer i de ekonomiska frågorna inom våra affärsområden revision, ekonomiservice, skatt och rådgivning.

Kontakta oss