Jönköping

Junior skatterådgivare till vårt växande skatteteam i Jönköping!

Som skatterådgivare på Grant Thornton blir du del av en platt och förändringsbenägen kultur där du själv formar din karriärutveckling. Redan under din första arbetsvecka kommer du träffa och arbeta nära våra kunder, entreprenörerna, och bidra till deras utveckling. 

Arbetsuppgifter
I denna roll kommer du arbeta med olika typer av arbetsuppgifter, projekt och frågeställningar inom skatteområdet. Mer konkret kommer du t.ex. att både självständigt och i team arbeta med rättsutredningar för att lösa skattemässiga problem, författa promemorior och svar på olika skattefrågor.

Vem är du?

  • Du har en akademisk examen inom juridik alternativt en ekonomiutbildning med skatteinriktning
  • Du är antingen nyutexaminerad eller har arbetat upp till 2 år på konsultbyrå, revisionsbyrå eller Skatteverket
  • Vi söker dig som investerar tid i dina relationer, kommer med initiativ och älskar utmaningar!
  • Du har samtidigt integritet, ett stort intresse för skatt och vill till en arbetsplats där du får möjlighet att växa


Vår skatteavdelning
Vi är den ledande skatterådgivaren till ägarledda företag med helhetslösningar som tillgodoser såväl företagets som ägarens skattesituation. Samtidigt hjälper vi större företag som söker en oberoende part för sin skatterådgivning.

Vi är totalt ca 90 skattekonsulter i Sverige som erbjuder tjänster inom fyra nyckelområden: fåmansföretag, företagsbeskattning, internationell beskattning och moms.

Vår skatteavdelning utanför Stockholm består av ca 35 konsulter. Som skatterådgivare i Jönköping kommer du att tillhöra region E4. I regionen är vi för närvarande 8 skatterådgivare varav 5 arbetar i Jönköping.

På Grant Thorntons kontor i Jönköping är vi idag 35 medarbetare inom affärsområdena revison, ekonomiservice, skatt och affärsrådgivning. Efterfrågan på våra tjänster ökar varför vi nu vill be fler.

Intresserad?
Klart du är! Registrera din ansökan med CV, personligt brev och betyg senast den 31 augusti. Under v. 29 – 32 har vi på Rekrytering semester, du kommer därför att få återkoppling först mot slutet av ansökningstiden. Tack för ditt tålamod!  

Om du har några funderingar kan du kontakta rekryterande chef Thomas Larsson, gruppchef / Tax Partner på thomas.larsson@se.gt.com.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vill du vara med och stötta Sveriges tillväxtbolag?

Grant Thornton är en konsultbyrå inom revisions- och rådgivningsbranschen. Vi hjälper ägarledda entreprenörsföretag att växa och utvecklas. Många medarbetare beskriver miljön som både positiv och dynamisk. Vi är över 1250 medarbetare på 24 kontor i Sverige och är ett medlemsföretag inom Grant Thornton International. Vi stödjer entreprenörer i de ekonomiska frågorna inom våra affärsområden revision, ekonomiservice, skatt och rådgivning.

Kontakta oss