Stockholm

Junior skattekonsult till vårt växande Transfer Pricing-team!

Vill du vara med och utveckla framtidens näringsliv tillsammans med Sveriges entreprenörer? Hos oss får du arbeta nära våra kunder, entreprenörerna, och se nya företag och branscher växa fram. Det innebär unika möjligheter för dig som vill utvecklas i din karriär. Här får du i en platt och förändringsbenägen kultur forma din egen karriärutveckling.

Grant Thorntons skatteavdelning består av ca 90 skattekonsulter och räknas som en av landets mest välrenommerade. Vi är den ledande skatterådgivaren till ägarledda företag med helhetslösningar som tillgodoser såväl företagets som ägarens skattesituation. Vi hjälper också större företag som söker en oberoende part för sin skatterådgivning.

Vår affär inom Transfer Pricing växer och vi behöver förstärka teamet med en junior skattekonsult till kontoret i Stockholm.

Att arbeta med skatterådgivning på Grant Thornton
Våra specialister inom transfer pricing är en del av Grant Thornton Internationals globala transfer pricing-grupp. Gruppen består av både ekonomer och skattejurister med lång erfarenhet inom området. Du kommer att arbeta med hela vårt tjänsteområde inom TP vilket bland annat innebär analys, planering och implementering av prissättningsmodeller, rådgivning vid omstruktureringar och stöd vid skatterevision och skatteprocesser.

Din profil

  • Nu letar vi efter dig som kommer direkt från universitetet/högskolan och som vill till en arbetsplats där du får möjlighet att växa!
  • Du har (åtminstone snart!) en akademisk examen inom juridik med ett särskilt intresse av skatt alternativt en ekonomiutbildning med skatteinriktning.

För att trivas och bli framgångsrik hos oss ser vi att du lever upp till Grant Thorntons framgångsfaktorer. I stora drag betyder det att vi söker dig som investerar tid i dina relationer, tar initiativ och antar utmaningar samt har en positiv inställning och visar engagemang och tar ansvar för det du gör. Vi lägger därför stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Varmt välkommen med din ansökan!
Registrera din ansökan med CV, personligt brev och betyg så snart som möjligt, dock senast den 2:a juni 2019. Vi går igenom ansökningar löpande och tillsätter tjänsten med start enligt överenskommelse.

Om du har frågor kontaktar du ansvarig rekryterare Olivia Jarkiewicz på olivia.jarkiewicz@se.gt.com eller rekryterade chef Sofia Bülow på sofia.bulow@se.gt.com

Vill du vara med och stötta Sveriges tillväxtbolag?

Grant Thornton är en konsultbyrå inom revisions- och rådgivningsbranschen. Vi hjälper ägarledda entreprenörsföretag att växa och utvecklas. Många medarbetare beskriver miljön som både positiv och dynamisk. Vi är över 1250 medarbetare på 24 kontor i Sverige och är ett medlemsföretag inom Grant Thornton International. Vi stödjer entreprenörer i de ekonomiska frågorna inom våra affärsområden revision, ekonomiservice, skatt och rådgivning.

Kontakta oss