Stockholm

Junior skattejurist till vårt växande Moms-team!

Som Jurist på Grant Thornton blir du del av en platt och förändringsbenägen kultur där du själv formar din karriärutveckling. Redan under din första arbetsvecka kommer du träffa och arbeta nära våra kunder, entreprenörerna, och bidra till deras utveckling. 

Arbetsuppgifter
I denna roll kommer du arbeta med olika typer av arbetsuppgifter, projekt och frågeställningar på momsområdet. Mer konkret kommer du t.ex. att både självständigt och i team arbeta med rättsutredningar för att lösa skattemässiga problem, författa promemorior och svar på olika momsfrågor.

Du blir del i ett team av 13 personer, där bland annat Cecilia Smedfors ingår. Cecilia har gedigen erfarenhet som momskonsult men även som VAT Manager på ett av våra största globala börsnoterade företag.

Efter några år i vår momsgrupp kommer du att vara en konsult med mycket moms i ditt CV vid sidan av erfarenhet från både säljarbete, kundmöten och seminarieverksamhet.

Vem är du?

  • Du har en akademisk examen inom juridik alternativt en ekonomiutbildning med skatteinriktning
  • Vi söker dig som investerar tid i dina relationer, kommer med initiativ och älskar utmaningar!
  • Du har samtidigt integritet, ett stort intresse för moms och vill till en arbetsplats där du får möjlighet att växa


Om oss & skatteavdelningen i Stockholm
Grant Thorntons skatteavdelning räknas till en av Sveriges mest välrenommerade och är den ledande skatterådgivaren till ägarledda företag med helhetslösningar som tillgodoser såväl företagets som ägarens skattesituation. Samtidigt hjälper vi större företag som söker en oberoende part för sin skatterådgivning. Vi är drygt 90 konsulter som erbjuder tjänster inom fyra nyckelområden: fåmansföretag, företagsbeskattning, internationell beskattning och moms-tull- och punktskatter.

Intresserad?
Klart du är! Registrera din ansökan med CV, personligt brev och betyg senast den 26 maj.

Om du har några funderingar kan du kontakta ansvarig rekryterare Olivia Jarkiewicz på olivia.jarkiewicz@se.gt.com.


Varmt välkommen med din ansökan!

Vill du vara med och stötta Sveriges tillväxtbolag?

Grant Thornton är en konsultbyrå inom revisions- och rådgivningsbranschen. Vi hjälper ägarledda entreprenörsföretag att växa och utvecklas. Många medarbetare beskriver miljön som både positiv och dynamisk. Vi är över 1250 medarbetare på 24 kontor i Sverige och är ett medlemsföretag inom Grant Thornton International. Vi stödjer entreprenörer i de ekonomiska frågorna inom våra affärsområden revision, ekonomiservice, skatt och rådgivning.

Kontakta oss