Sundsvall

Junior Skattejurist till vår växande skatteavdelning!

Vill du utveckla framtidens näringsliv tillsammans med Sveriges entreprenörer?

Att arbeta med skatt på Grant Thornton
Som junior skattejurist kommer du arbeta med skattefrågor som rör bolaget och dess ägare, omstruktureringar, förvärv och försäljning av bolag samt vara biträdande vid skatteprocesser. Du får utrymme att skapa egna kontakter och ta eget ansvar och får goda utvecklingsmöjligheter inom skatteområdet.

Vår skatteavdelning
Grant Thorntons skatteavdelning räknas till en av Sveriges mest välrenommerade och är den ledande skatterådgivaren till ägarledda företag med helhetslösningar som tillgodoser såväl företagets som ägarens skattesituation. Samtidigt hjälper vi större företag som söker en oberoende part för sin skatterådgivning. Vi är drygt 90 konsulter förelade på våra olika kontor som erbjuder tjänster inom fyra nyckelområden: fåmansföretag, företagsbeskattning, internationell beskattning och moms-tull- och punktskatter.

Hos oss får du chansen att arbeta med – och lära av – några av landets mest framstående skattekonsulter!  

Vem är du?

  • Du har en akademisk examen inom juridik, gärna med inriktning mot skatt, alternativt en ekonomiutbildning med skatteinriktning
  • Vi välkomnar både dig som är nyutexaminerad och dig som har några års arbetslivserfarenhet inom området. 

För att trivas och bli framgångsrik hos oss ser vi att du lever upp till Grant Thorntons framgångsfaktorer. I stora drag betyder det att vi söker dig som investerar tid i dina relationer, tar initiativ och antar utmaningar samt har en positiv inställning och visar engagemang och tar ansvar för det du gör. Vi lägger därför stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Vill du arbeta på vårt kontor i Sundsvall? 
Skicka då in din ansökan med CV, personligt brev och betyg så snart som möjligt, dock senast 30 april. Startdatum enligt överenskommelse.

Om du har några funderingar kan du kontakta ansvarig rekryterare Olivia Jarkiewicz på olivia.jarkiewicz@se.gt.com eller rekryteringsansvarig för skatt, Fredrik Flyrén på fredrik.flyren@se.gt.com.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vill du vara med och stötta Sveriges tillväxtbolag?

Grant Thornton är en konsultbyrå inom revisions- och rådgivningsbranschen. Vi hjälper ägarledda entreprenörsföretag att växa och utvecklas. Många medarbetare beskriver miljön som både positiv och dynamisk. Vi är över 1250 medarbetare på 24 kontor i Sverige och är ett medlemsföretag inom Grant Thornton International. Vi stödjer entreprenörer i de ekonomiska frågorna inom våra affärsområden revision, ekonomiservice, skatt och rådgivning.

Kontakta oss