Stockholm

Junior skattejurist med start januari 2019

Vill du utveckla framtidens näringsliv tillsammans med Sveriges entreprenörer och Sveriges Bästa Arbetsgivare? Vi är stolta över att Grant Thornton är Sveriges bästa arbetsgivare 2017, detta enligt Universums undersökning där medarbetare själva rankar sin arbetsgivare.

Att arbeta med skatt på Grant Thornton
Som junior skattejurist kommer du arbeta med skattefrågor som rör bolaget och dess ägare, omstruktureringar, förvärv och försäljning av bolag samt vara biträdande vid skatteprocesser. Du får utrymme att skapa egna kontakter och ta eget ansvar och får goda utvecklingsmöjligheter inom skatteområdet.

Vår skatteavdelning
Vi är den ledande skatterådgivaren till ägarledda företag med helhetslösningar som tillgodoser såväl företagets som ägarens skattesituation. Samtidigt hjälper vi större företag som söker en oberoende part för sin skatterådgivning.

Vi är totalt ca 90 skattekonsulter i Sverige som erbjuder tjänster inom fyra nyckelområden: fåmansföretag, företagsbeskattning, internationell beskattning och moms. På kontoret i Stockholm arbetar ca 50 skattekonsulter.  I den här tjänsten kommer du att arbeta riktat mot fåmansföretag.

Vem är du?

  • Du har en akademisk examen inom juridik gärna med inriktning mot skatt, eventuellt har du gått en ekonomiutbildning med skatteinriktning.

För att trivas och bli framgångsrik hos oss ser vi att du lever upp till Grant Thorntons framgångsfaktorer. I stora drag betyder det att vi söker dig som investerar tid i dina relationer, tar initiativ och antar utmaningar samt har en positiv inställning och visar engagemang och tar ansvar för det du gör. Vi lägger därför stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Vill du arbeta på vårt kontor i Stockholm? 
Skicka då in din ansökan med CV, personligt brev och betyg så snart som möjligt, dock senast 28 oktober.

Om du har några funderingar kan du kontakta ansvarig rekryterare Christin Rach på christin.rach@se.gt.com eller rekryterande chef Johanna Wiklund på johanna.wiklund@se.gt.com.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vill du vara med och stötta Sveriges tillväxtbolag tillsammans med Sveriges Bästa Arbetsgivare 2017?

Vi är stolta över utmärkelsen, där medarbetarna själva rankar sina arbetsgivare i Universums undersökning. Grant Thornton är ett tillväxtföretag inom revisions- och rådgivningsbranschen. Vi hjälper ägarledda entreprenörsföretag att växa och utvecklas. Många medarbetare beskriver miljön som både positiv och dynamisk. Vi är över 1250 medarbetare på 24 kontor i Sverige och är ett medlemsföretag inom Grant Thornton International. Vi stödjer entreprenörer i de ekonomiska frågorna inom våra affärsområden revision, ekonomiservice, skatt och rådgivning.

Kontakta oss