,
Gävle

Junior revisor till Gävle, start i januari 2021!

Nu finns möjligheten att bli en av oss och stärka Sveriges näringsliv tillsammans med härliga kollegor, entreprenörer och tillväxtbolag! Med oss får du arbeta i en skön tillsammans-kultur där du får växa och utvecklas nära våra kunder. Jämställdhet och hållbarhet är också självklara delar om du väljer oss. Ta chansen att bli en del av vårt kontor i Gävle som i dagsläget består av ca 40 personer!

Hur tycker dina, eventuellt, framtida kollegor att det är att jobba på Grant Thornton?

Att arbeta med revision passar mig perfekt. Det är periodvis hårt arbete som följs av lång ledighet, en stor dos frihet under ansvar och en tydligt uttalad karriärstrappa där alla mål är uppnåeliga. Jag arbetar nästan uteslutande med ägarledda bolag, där närheten till företagsledningen ger mig stora möjligheter att påverka deras affärsnära beslut. Lagkänslan inom yrket, både med kunder och medarbetare, är ovärderlig.

  • Johan Hultman, Associate Assurance

Jag valde GT för dess familjära arbetskultur som suddar ut de hierarkiska nivåerna, alla är välkomna oavsett position eller roll.

  • Louice Nilsson, Junior Associate Assurance

Läs gärna mer vad våra medarbetare tycker här.  

Vad innebär ett jobb inom revision på Grant Thornton?
När du arbetar med revision på Grant Thornton hjälper du våra kunder, entreprenörerna och tillväxtbolagen, att frigöra sin potential att växa. I engagerade team genomför vi granskningar och analyser av hög kvalitet. Vi är bollplank samt lyhörda och innovativa rådgivare åt våra kunder på deras tillväxtresa. Tidigt i din karriär får du vara ute hos kunder och ha kontakt med beslutsfattare som ekonomichef, vd, styrelse och ägare. Ett nätverk som du steg för steg bygger och som blir värdefullt i din professionella karriär. 

Vem är du?
Vi söker dig som brinner för att utvecklas inom revision och rådgivning. Du är en teamspelare som vill hjälpa företag att växa och du gillar att utmanas och utvecklas.

  • Du har en akademisk examen inom ekonomi, gärna med inriktning mot redovisning eller revision.
  • Vi ser gärna att du vid tillträdet av tjänsten har de kurser som Revisorsinspektionen kräver för att kunna bli auktoriserad revisor. Du kan läsa mer om kraven här.
  • Det är meriterande om du har erfarenhet från ekonomi- eller servicearbete

För att trivas och bli framgångsrik hos oss önskar vi att du lever upp till de framgångsfaktorer som Grant Thorntons medarbetare röstat fram - skapa goda relationer, förnyelse och förbättring, ansvarstagande och glädje i vardagen. Detta innebär att vi söker dig som visar intresse och förståelse för våra kunders affär, bidrar till ett öppet klimat där vi hjälper varandra framåt, levererar med kvalitet och på utsatt tid samt har ett positivt mindset och visar engagemang i det du gör. Vi lägger därför stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Vill du arbeta på vårt kontor i Gävle? 
Skicka då in din ansökan med CV och dina universitetsbetyg. Istället för personligt brev ser vi gärna att du besvarar urvalsfrågorna på nästa sida.

Vi arbetar löpande med våra rekryteringsprocesser vilket betyder att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vi rekommenderar därför dig att skicka in din ansökan så snart som möjligt, dock senast 5 november. Tyvärr har vi inte möjlighet att ta emot ansökningar via e-post.

Vi använder oss av tester i våra rekryteringsprocesser. Testerna syftar till att säkerställa ett objektivt, fördomsfritt och rättvist urvalsarbete.

Vi hoppas att du blir en av oss! Om du har några funderingar kan du kontakta ansvarig rekryterare Lisa Olsson Tunbäck på lisa.olssontunback@se.gt.com.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vill du vara med och stötta Sveriges tillväxtbolag?

Grant Thornton är Sveriges största revisions- och konsultföretag med fokus på entreprenörer och tillväxtbolag. Vi är 1200 kollegor på 24 kontor som erbjuder tjänster inom revision, ekonomiservice, skatt och rådgivning. Vi har en skön tillsammanskultur och vi utmanas, utvecklas och växer med våra kunder. Tillsammans stärker vi Sveriges näringsliv och skapar hållbar tillväxt. Vi är medlemmar inom Grant Thornton International – en global paraplyorganisation. Läs mer om vad våra medarbetare tycker om oss som arbetsgivare på våra karriärsidor.

Kontakta oss