Västerås

Junior revisor med start hösten 2019 eller vintern 2020

Vill du vara med och utveckla framtidens näringsliv tillsammans med Sveriges entreprenörer? Hos oss får du arbeta nära våra kunder, entreprenörerna, och se nya företag och branscher växa fram. Det innebär unika möjligheter för dig som vill utvecklas i din karriär. Här får du i en platt och förändringsbenägen kultur forma din egen karriärutveckling.

Har du nyligen tagit examen och letar fortfarande efter ditt drömjobb? Eller tar du examen i januari 2020 och är i jobbsökartagen? Vi söker nu en person till vårt revisionsteam i Västerås som kan börja under hösten 2019 eller i början av 2020.

 

Att arbeta med revision på Grant Thornton

När du arbetar med revision på Grant Thornton hjälper du våra kunder, entreprenörerna, att frigöra sin potential att växa. Detta gör vi genom att i engagerade team genomföra granskningar och analyser av hög kvalitet. Vi fungerar som ett bollplank samt som lyhörda och innovativa rådgivare åt våra kunder på deras tillväxtresa. Tidigt i din karriär kommer du vara ute hos kunder och ha kontakt med beslutsfattare som ekonomichef, vd, styrelse och ägare.

 

Vem är du?

Vi söker dig som brinner för att utvecklas inom revision och rådgivning. Du vill arbeta med entreprenörsföretag och finner det lika utvecklande som utmanande.

 

·         Du har en akademisk examen inom ekonomi med inriktning mot redovisning eller revision

·         Vi ser gärna att du vid tillträde av tjänsten har de kurser som Revisorsinspektionen kräver för att kunna bli auktoriserad revisor

·         Det är meriterande om du har erfarenhet från ekonomi- eller servicearbete

 

För att trivas och bli framgångsrik hos oss ser vi att du lever upp till Grant Thorntons framgångsfaktorer. I stora drag betyder det att vi söker dig som investerar tid i dina relationer, tar initiativ och antar utmaningar samt har en positiv inställning och visar engagemang och tar ansvar för det du gör. Vi lägger därför stor vikt vid dina personliga egenskaper.

 

Vill du arbeta på vårt kontor i Västerås? 

Skicka då in din ansökan med CV och personligt brev, inklusive betyg, så snart som möjligt, dock senast 31 augusti. Urval och intervjuer efter att annonsen har löpt ut då vi tar sommarledigt under stora delar av juli och augusti. Vänligen observera att vi inte har möjlighet att ta emot ansökningar via e-post.

Om du har några funderingar kan du kontakta ansvarig rekryterare Stina Andersson på stina.andersson@se.gt.com. Om du har frågor gällande tjänsten vänligen kontakta rekryterande chef Malin Inestam på malin.inestam@se.gt.com.

 

Varmt välkommen med din ansökan! 


Sökord: revision, revisor, associate, assurance, audit, revisionsassistent, Grant Thornton, GT, Grant Thornton Sweden, jobb, arbete, karriär, entreprenör, ägarledda företag, konsult, ekonomi, ekonom, civilekonom, ekonomiservice, rådgivning

Vill du vara med och stötta Sveriges tillväxtbolag?

Grant Thornton är en konsultbyrå inom revisions- och rådgivningsbranschen. Vi hjälper ägarledda entreprenörsföretag att växa och utvecklas. Många medarbetare beskriver miljön som både positiv och dynamisk. Vi är över 1250 medarbetare på 24 kontor i Sverige och är ett medlemsföretag inom Grant Thornton International. Vi stödjer entreprenörer i de ekonomiska frågorna inom våra affärsområden revision, ekonomiservice, skatt och rådgivning.

Kontakta oss