Falun

Junior revisor med start augusti 2019

Vill du utveckla framtidens näringsliv tillsammans med Sveriges entreprenörer på vårt Falunkontor?

Ditt uppdrag

  • Arbeta med utförandet av hela mindre revisioner och/eller delar av större.
  • Arbeta självständigt med stöttning av erfarna kollegor.
  • Skapa och utveckla kundrelationer

I den här tjänsten får du arbeta med entreprenörer och se nya branscher och företag växa fram. Vi tror på frihet under ansvar och uppmuntrar dig att utmana oss och tänka nytt. Våra kunder står inför framtidens utmaningar och du kommer agera som en viktig rådgivare på deras tillväxtresa.

Kontoret
På kontoret i Falun arbetar 23 personer, varav 9 stycken inom affärsområdet revision.

Kvalifikationer

  • Du har en akademisk examen inom ekonomi med inriktning mot redovisning eller revision
  • Vi ser gärna att du vid tillträde av tjänsten har de kurser som Revisorsinspektionen kräver för att kunna bli auktoriserad revisor
  • Det är meriterande om du har erfarenhet från ekonomi- eller servicearbete

Personliga egenskaper           
För att trivas och bli framgångsrik hos oss ser vi att du lever upp till våra framgångsfaktorer. I stora drag betyder det att vi söker dig som investerar tid i dina relationer, tar initiativ och antar utmaningar samt har en positiv inställning och visar engagemang i det du gör. Vi lägger därför stor vikt vid dina personliga egenskaper i denna rekryteringsprocess.

Vårt erbjudande
Vår vision är att verka för ett välmående näringsliv i Sverige. Genom engagerade framtidsorienterade diskussioner hjälper vi våra kunder att äga, styra och leda sina företag. Här får du i en platt och förändringsbenägen kultur forma din egen karriärutveckling. Vi arbetar gränsöverskridande mellan kontor och affärsområden.

Din ansökan
Skicka då in din ansökan med CV och personligt brev, inklusive betyg, så snart som möjligt, dock senast 14 april. Urval och intervjuer sker löpande. Vänligen observera att vi inte har möjlighet att ta emot ansökningar via e-post.

Kontakt            
Har du frågor kontaktar du Olivia Jarkiewicz, Recruitment & Employer Brand Specialist, olivia.jarkiewicz@se.gt.com alternativt Peter Williamson, Rekryterande chef, på peter.williamson@se.gt.com.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vill du vara med och stötta Sveriges tillväxtbolag?

Grant Thornton är en konsultbyrå inom revisions- och rådgivningsbranschen. Vi hjälper ägarledda entreprenörsföretag att växa och utvecklas. Många medarbetare beskriver miljön som både positiv och dynamisk. Vi är över 1250 medarbetare på 24 kontor i Sverige och är ett medlemsföretag inom Grant Thornton International. Vi stödjer entreprenörer i de ekonomiska frågorna inom våra affärsområden revision, ekonomiservice, skatt och rådgivning.

Kontakta oss