Kristianstad

Junior redovisningskonsult med start hösten 2019 eller vintern 2020

Vill du vara med och utveckla framtidens näringsliv tillsammans med Sveriges entreprenörer? Hos oss får du arbeta nära våra kunder, entreprenörerna, och se nya företag och branscher växa fram. Det innebär unika möjligheter för dig som vill utvecklas i din karriär. Här får du i en platt och förändringsbenägen kultur forma din egen karriärutveckling.

Har du nyligen tagit examen och letar fortfarande efter ditt drömjobb? Eller tar du examen i januari 2020 och är i jobbsökartagen? Vi söker nu en person till vårt redovisningsteam i Kristianstad som kan börja under hösten 2019 eller i början av 2020.

 

Att arbeta med redovisning på Grant Thornton

Ekonomiservice är affärsområdet som arbetar med hanteringen av företagens ekonomifunktion där redovisning är en stor del av arbetet. Vi fungerar ofta som bolagets externa CFO och som rådgivare samt bollplank till dess ledning. Tack vare effektiva digitala systemlösningar kan vi fokusera på att arbeta framåtriktat med våra kunder och hjälpa dem på deras tillväxtresa.

Som junior redovisningskonsult arbetar du i team och du kommer till exempel arbeta med löpande redovisning, avstämningar och enklare bokslut. Du kommer tidigt i din karriär att ha kontakt med beslutsfattare som ekonomichef, vd, styrelse och ägare. Våra kunder är av skiftande storlek och inom många olika branscher vilket gör ditt arbete omväxlande och socialt.

 

Vem är du?

Vi söker dig som brinner för att utvecklas inom redovisningsfrågor och rådgivning. Du vill arbeta med entreprenörsföretag och finner det lika utvecklande som utmanande.

·         Du har en akademisk examen inom ekonomi med inriktning mot redovisning eller revision

·         Vi ser gärna att du vid tillträde av tjänsten har de kurser som FAR kräver för att kunna bli auktoriserad redovisningskonsult

·         Det är meriterande om du har erfarenhet från ekonomi- eller servicearbete

För att trivas och bli framgångsrik hos oss ser vi att du lever upp till Grant Thorntons framgångsfaktorer. I stora drag betyder det att vi söker dig som investerar tid i dina relationer, tar initiativ och antar utmaningar samt har en positiv inställning och visar engagemang och tar ansvar för det du gör. Vi lägger därför stor vikt vid dina personliga egenskaper.

 

Vill du arbeta på vårt kontor i Kristianstad? 
Skicka då in din ansökan med CV och personligt brev, inklusive betyg, så snart som möjligt, dock senast 11 augusti. Urval och intervjuer efter att annonsen har löpt ut då vi tar sommarledigt under stora delar av juli och augusti. Vänligen observera att vi inte har möjlighet att ta emot ansökningar via e-post.

Om du har några funderingar kan du kontakta ansvarig rekryterare Stina Andersson på stina.andersson@se.gt.com. Om du har frågor gällande tjänsten vänligen kontakta rekryterande chef Lina Olsson på lina.olsson@se.gt.com.

 

Varmt välkommen med din ansökan!

Sökord: redovisning, redovisningsassistent, redovisningskonsult, associate, outsourcing services, Ekonomiservice, Grant Thornton, GT, Grant Thornton Sweden, jobb, arbete, karriär, entreprenör, ägarledda företag, konsult, ekonomi, ekonom, civilekonom, rådgivning.

Vill du vara med och stötta Sveriges tillväxtbolag?

Grant Thornton är en konsultbyrå inom revisions- och rådgivningsbranschen. Vi hjälper ägarledda entreprenörsföretag att växa och utvecklas. Många medarbetare beskriver miljön som både positiv och dynamisk. Vi är över 1250 medarbetare på 24 kontor i Sverige och är ett medlemsföretag inom Grant Thornton International. Vi stödjer entreprenörer i de ekonomiska frågorna inom våra affärsområden revision, ekonomiservice, skatt och rådgivning.

Kontakta oss