Kiruna

Junior redovisningskonsult

Vill du vara med och utveckla framtidens näringsliv tillsammans med Sveriges entreprenörer? Hos oss får du arbeta nära våra kunder, entreprenörerna, och se nya företag och branscher växa fram. 

Att arbeta med redovisning på Grant Thornton
Ekonomiservice är affärsområdet som arbetar med hanteringen av företagens ekonomifunktion där redovisning är en stor del av arbetet. Vi fungerar ofta som bolagets externa CFO och som rådgivare samt bollplank till dess ledning. Tack vare effektiva digitala systemlösningar kan vi fokusera på att arbeta framåtriktat med våra kunder och hjälpa dem på deras tillväxtresa.

Som junior redovisningskonsult arbetar du i team och du kommer till exempel arbeta med löpande redovisning, avstämningar och enklare bokslut. Våra kunder är av skiftande storlek och inom många olika branscher vilket gör ditt arbete omväxlande och socialt.

Vem är du?

Vi söker dig som brinner för att utvecklas inom redovisningsfrågor. Du vill arbeta med entreprenörsföretag och finner det lika utvecklande som utmanande.

  • Du kan vara gymnasieekonom, gått en YH-utbildning med inriktning ekonomi eller studerat ekonomi på högskolan/universitet
  • Om du har studerat på högskola/universitet får du gärna vid tillträde av tjänsten ha de kurser som FAR kräver för att kunna bli auktoriserad redovisningskonsult

För att trivas och bli framgångsrik hos oss ser vi att du lever upp till Grant Thorntons framgångsfaktorer. I stora drag betyder det att vi söker dig som investerar tid i dina relationer, tar initiativ och antar utmaningar samt har en positiv inställning och visar engagemang och tar ansvar för det du gör. Vi lägger därför stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Vill du arbeta på vårt kontor i Kiruna? 
Skicka då in din ansökan med CV och personligt brev, inklusive betyg, så snart som möjligt, dock senast 27 januari. Vänligen observera att vi inte har möjlighet att ta emot ansökningar via e-post.

Vi passar på att vara lediga under jul, därför kan det dröja till mitten av januari innan vi behandlar din ansökan. Har du frågor så är du välkommen att ställa dem då.

Om du har några funderingar kan du kontakta ansvarig rekryterare Christin Rach på christin.rach@se.gt.com.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vill du vara med och stötta Sveriges tillväxtbolag?

Grant Thornton är en konsultbyrå inom revisions- och rådgivningsbranschen. Vi hjälper ägarledda entreprenörsföretag att växa och utvecklas. Många medarbetare beskriver miljön som både positiv och dynamisk. Vi är över 1250 medarbetare på 24 kontor i Sverige och är ett medlemsföretag inom Grant Thornton International. Vi stödjer entreprenörer i de ekonomiska frågorna inom våra affärsområden revision, ekonomiservice, skatt och rådgivning.