,
Uppsala

Junior lönekonsult till Uppsala

Att det varje morgon ska kännas kul att gå till jobbet är viktigt hos oss. På Grant Thornton blir du del av en stark teamkultur där alla får komma till tals. Vi tror på att ta tillvara allas perspektiv och kompetens och vi har ett klimat där alla kan fråga vem som helst om hjälp och vi hjälps åt att bli bättre, både som individer och tillsammans. 

Vill du vara med och bidra till entreprenörsföretagens framgångsresa? Vi söker nu en ny kollega inom lön till vårt fina kontor i Uppsala där vi är ett härligt gäng på ca 53 personer. Vi sitter i nya lokaler på S:t Persgatan, mitt i centrala Uppsala.

Hur tycker Anna och Johan att det är att jobba hos oss i Uppsala?

Vill du läsa mer om jobbet som junior lönekonsult kan du spana in den här intervjun

Vad innebär ett jobb inom lön på Grant Thornton?
Som junior lönekonsult arbetar du rådgivande mot våra kunder och hjälper dem med deras lönearbete. Du jobbar tätt tillsammans med erfarna lönekonsulter och sköter den löpande lönehanteringen för ett flertal kunder. Förutom den löpande lönehanteringen är du även delaktig i att ta fram statistik, kontrolluppgifter och efterrapportering så som bokföringsunderlag, semesterskuld och underlag för arbetsgivardeklaration till våra kunder. 

Vem är du?
Vi söker dig som är nyfiken och vill utvecklas inom lön och rådgivning. Du är en teamspelare som vill hjälpa entreprenörsföretag att växa. Vi tror även att du:

  • Har en eftergymnasial utbildning med inriktning mot löneadministration 
  • Är serviceinriktad och vill arbeta i en omväxlande roll med mycket kundkontakt
  • Är flytande i tal och skrift på svenska och engelska
  • Meriterande med erfarenhet av att arbeta som konsult eller lön tidigare

Tillsammans har våra medarbetare röstat fram fyra framgångsfaktorer – skapa goda relationer, förnyelse och förbättring, ansvarstagande och glädje i vardagen. För att trivas och bli framgångsrik hos oss tror vi därför att du lever upp till dessa. Detta innebär att vi söker dig som visar intresse och förståelse för våra kunders affär, bidrar till ett öppet klimat där vi hjälper varandra, levererar med kvalitet på utsatt tid samt har ett positivt mindset. Vi lägger därför stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Vad erbjuder Grant Thornton? 
Hos oss får du arbeta i en prestigelös och välkomnande organisation med stor möjlighet att påverka din egen roll och karriärutveckling. Du ingår i ett internt utvecklingsprogram som omfattar ”on the job training” i kombination med interna och externa utbildningar, allt för att du ska få den bästa utvecklingen i din roll. Utifrån egna intresseområden har du möjlighet att ta dig an andra ansvarsområden utöver kunduppdragen, och därmed bidra till Grant Thorntons fortsatta utveckling och tillväxt.

Ett av våra affärsmål är ett hållbart arbetsliv, alltså att lyckas med kombination nöjda kunder och välmående medarbetare. Vi vill erbjuda en bra arbetsmiljö och ge dig goda förutsättningar för en hälsosam livsstil och erbjuder ett förmånligt friskvårdsbidrag, förebyggande hälsovård samt sjukförsäkring. Du har stora möjligheter att arbeta på distans och hög flexibilitet att välja den plats som passar ditt team och dig bäst när du utför ditt arbete. Vi värnar om din tid – övertid kompenseras med ersättning och/eller ledighet.

Vill du arbeta med lön i Uppsala? 
Du ansöker enkelt med CV och dina betyg du erhållit vid tidpunkten du ansöker. Istället för personligt brev ser vi gärna att du besvarar urvalsfrågorna på nästa sida. Vi använder oss av arbetspsykologiska tester i våra rekryteringsprocesser för att eftersträva ett objektivt, fördomsfritt och rättvist urvalsarbete. 

Tjänsten avser heltid med startdatum enligt överenskommelse.

Vi arbetar löpande med våra rekryteringsprocesser vilket betyder att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vi rekommenderar därför dig att skicka in din ansökan så snart som möjligt, dock senast 10 oktober

Vi hoppas att du blir en av oss! Om du har några funderingar kan du kontakta ansvarig rekryterare Felicia Foday på felicia.foday@se.gt.com. Vänligen notera att vi inte har möjlighet att ta emot ansökningar via e-post.

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Vill du vara med och stötta Sveriges tillväxtbolag?

Grant Thornton är Sveriges största revisions- och konsultföretag med fokus på entreprenörer och tillväxtbolag. Här får du 1200 kollegor på 22 kontor som varje dag gör skillnad för våra kunder genom våra affärsområden revision, ekonomiservice, skatt och rådgivning. Du blir en del av en skön tillsammanskultur där du utmanas, utvecklas och växer med alla kunder och kollegor. Tillsammans med oss stärker du Sveriges näringsliv och skapar hållbar tillväxt. Genom vårt medlemskap i Grant Thornton International, en global paraplyorganisation, kan världen bli din arbetsplats. Läs mer om vad våra medarbetare tycker om oss som arbetsgivare på våra karriärsidor.

Kontaktuppgifter för kontoret