,
Stockholm

Junior lönekonsult till Stockholm, start i januari 2022

Nu finns möjligheten att bli en av oss och stärka Sveriges näringsliv tillsammans med härliga kollegor, entreprenörer och tillväxtbolag! Med oss får du arbeta i en tillsammans-kultur där du får växa och utvecklas nära våra kunder. Jämställdhet och hållbarhet är självklara delar om du väljer oss.

Hur tycker dina, eventuellt, framtida kollegor att det är att jobba på Grant Thornton?
”Det jag uppskattar mest med att arbeta på Grant Thornton är flexibiliteten och att allt är möjligt. Självledarskapet gör att jag kan lägga upp mina arbetstider själv och styra åt vilket håll jag vill utvecklas. Kommer jag med idéer och tankar så får jag gehör - något som jag både uppskattar och som gör jobbet varierat och utmanande.”
• Lena Guldstrand, Consultant Payroll Services

“Från att jag började på Grant Thornton har jag känt mig otroligt välkommen och som en uppskattad kollega. Jag fick direkt möjlighet att vara med och bidra samt välja och vraka mellan vad för projekt och utmaningar jag ville ta mig an. Det finns många fördelar med Grant Thornton: flexibel arbetstid, varierande arbetsuppgifter, fina relationer med både kunder och kollegor samt stor möjlighet till utveckling och utbildning.”
• Mikaela Seveson, Senior Associate Payroll Services

Att arbeta med lön på Grant Thornton
Som junior lönekonsult på vårt kontor i Stockholm arbetar du rådgivande mot våra kunder och hjälper dem med deras lönearbete. Du jobbar tätt tillsammans med erfarna lönekonsulter och sköter den löpande lönehanteringen för ett flertal kunder. Förutom den löpande lönehanteringen är du även delaktig i att ta fram statistik, kontrolluppgifter och efterrapportering så som bokföringsunderlag, semesterskuld och underlag för arbetsgivardeklaration till våra kunder.

Vem är du?
Vi söker dig som vill utvecklas inom lön och rådgivning. Du är en teamspelare som vill arbeta med entreprenörsföretag och finner det lika utvecklande som utmanande.
• Du har en eftergymnasial utbildning med inriktning mot löneadministration
• Du är serviceinriktad och vill arbeta i en omväxlande roll med mycket kundkontakt
• Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av att arbeta som konsult eller har jobbat med lön tidigare

För att trivas och bli framgångsrik hos oss önskar vi att du lever upp till de framgångsfaktorer som Grant Thorntons medarbetare röstat fram - skapa goda relationer, förnyelse och förbättring, ansvarstagande och glädje i vardagen. Detta innebär att vi söker dig som visar intresse och förståelse för våra kunders affär, bidrar till ett öppet klimat där vi hjälper varandra framåt, levererar med kvalitet och på utsatt tid samt har ett positivt mindset och visar engagemang i det du gör. Vi lägger därför stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Vill du arbeta på vårt kontor i Stockholm?
Skicka då in din ansökan med CV och dina betyg från universitet/högskola/YH/KY-utbildning. Oavsett om du har tagit examen än eller inte så behöver du ladda upp de betyg du har erhållit vid tidpunkten för din ansökan. Istället för personligt brev vill vi gärna att du besvarar våra urvalsfrågor på nästa sida.

Vi arbetar löpande med våra rekryteringsprocesser vilket betyder att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vi rekommenderar därför dig att skicka in din ansökan så snart som möjligt, dock senast 19 september. Tyvärr har vi inte möjlighet att ta emot ansökningar via e-post.

Vi använder oss av tester i våra rekryteringsprocesser. Testerna syftar till att säkerställa ett objektivt, fördomsfritt och rättvist urvalsarbete.

Den här tjänsten avser heltid och med tillträde i januari 2022.

Vi hoppas att du blir en av oss! Om du har några funderingar kan du kontakta ansvarig rekryterare Peter Holm på peter.holm@se.gt.com

Varmt välkommen med din ansökan!

Vill du vara med och stötta Sveriges tillväxtbolag?

Grant Thornton är Sveriges största revisions- och konsultföretag med fokus på entreprenörer och tillväxtbolag. Här får du 1200 kollegor på 22 kontor som varje dag gör skillnad för våra kunder genom våra affärsområden revision, ekonomiservice, skatt och rådgivning. Du blir en del av en skön tillsammanskultur där du utmanas, utvecklas och växer med alla kunder och kollegor. Tillsammans med oss stärker du Sveriges näringsliv och skapar hållbar tillväxt. Genom vårt medlemskap i Grant Thornton International, en global paraplyorganisation, kan världen bli din arbetsplats. Läs mer om vad våra medarbetare tycker om oss som arbetsgivare på våra karriärsidor.

Kontaktuppgifter för kontoret