Örebro

Junior lönekonsult till Örebro/Lindesberg

Vill du vara med och utveckla framtidens näringsliv hos oss? Här får du arbeta nära våra kunder, entreprenörerna, och se nya företag och branscher växa fram. Det innebär unika möjligheter för dig som vill utvecklas och forma din egen karriär i en platt och förändringsbenägen företagskultur. 

Vi är stolta över att Grant Thornton är Sveriges Bästa Arbetsgivare 2017. Detta enligt Universums undersökning där medarbetare själva rankar sin arbetsgivare.

Att arbeta med lön på Grant Thornton
Som junior lönekonsult på vårt Örebrokontor arbetar du rådgivande mot våra kunder och hjälper dem med deras lönearbete. Du jobbar tätt tillsammans med våra erfarna lönekonsulter och sköter den löpande lönehanteringen för ett flertal kunder. Förutom den löpande lönehanteringen är du även delaktig i att ta fram statistik, kontrolluppgifter, efterrapportering, så som bokföringsunderlag, semesterskuld och underlag för arbetsgivardeklaration till våra kunder. För denna tjänst finns möjlighet till placering i både Örebro och i Lindesberg. 

Vem är du?
Vi söker dig som vill utvecklas inom lön och rådgivning. Du vill arbeta med entreprenörsföretag och finner det lika utvecklande som utmanande.

·         Vi ser att du har en eftergymnasial utbildning med inriktning mot löneadministration eller minst 1 års erfarenhet av lönearbete

·         Du är serviceinriktad och vill arbeta i en omväxlande roll med mycket kundkontakt

För att trivas och bli framgångsrik hos oss ser vi att du lever upp till Grant Thorntons framgångsfaktorer. I stora drag betyder det att vi söker dig som investerar tid i dina relationer, tar initiativ och antar utmaningar samt har en positiv inställning och visar engagemang i det du gör. Vi lägger därför stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du är en utåtriktad person som har en stor drivkraft och mycket energi i det du gör.

Vill du arbeta hos oss i Örebro eller Lindesberg?
Skicka då in din ansökan med CV och personligt brev senast den 11 november. Urval och intervjuer sker löpande. Tillträde till tjänsten sker enligt överenskommelse. 

Har du frågor är du välkommen att ställa dem till ansvarig rekryterare Stina Andersson på stina.andersson@se.gt.com eller till rekryterande chefer Eva Gyllenstrand på eva.gyllenstrand@se.gt.com och Ida Johansson på ida.johansson@se.gt.com.

Varmt välkommen med din ansökan!

Sökord: lönekonsult, lön, lönehantering, salary, wage, payroll, redovisning, accounting, Grant Thornton, GT, Grant Thornton Sweden, jobb, arbete, karriär, entreprenör, ägarledda företag, konsult, ekonomi, ekonom, civilekonom, Örebro.

 

Vill du vara med och stötta Sveriges tillväxtbolag tillsammans med Sveriges Bästa Arbetsgivare 2017?

Vi är stolta över utmärkelsen, där medarbetarna själva rankar sina arbetsgivare i Universums undersökning. Grant Thornton är ett tillväxtföretag inom revisions- och rådgivningsbranschen. Vi hjälper ägarledda entreprenörsföretag att växa och utvecklas. Många medarbetare beskriver miljön som både positiv och dynamisk. Vi är över 1250 medarbetare på 24 kontor i Sverige och är ett medlemsföretag inom Grant Thornton International. Vi stödjer entreprenörer i de ekonomiska frågorna inom våra affärsområden revision, ekonomiservice, skatt och rådgivning.

Kontakta oss