Eskilstuna

Junior lönekonsult till Eskilstuna

Vill du vara med och utveckla framtidens näringsliv hos oss? Här får du arbeta nära våra kunder, entreprenörerna, och se nya företag och branscher växa fram. Det innebär unika möjligheter för dig som vill utvecklas och forma din egen karriär i en platt och förändringsbenägen företagskultur. 

 

Att arbeta med lön på Grant Thornton

På kontoret i Eskilstuna arbetar ca 30 personer varav hälften inom affärsområdet Ekonomiservice. Som junior lönekonsult arbetar du rådgivande mot våra kunder och hjälper dem med deras lönearbete. Du jobbar tätt tillsammans med våra erfarna lönekonsulter och sköter den löpande lönehanteringen för ett flertal kunder. Förutom den löpande lönehanteringen är du även delaktig i att ta fram statistik, kontrolluppgifter, efterrapportering, så som bokföringsunderlag, semesterskuld och underlag för arbetsgivardeklaration till våra kunder.

Vem är du?

Vi söker dig som vill utvecklas inom lön och rådgivning. Du vill arbeta med entreprenörsföretag och finner det lika utvecklande som utmanande. Till det ser vi att:

  • Du har en eftergymnasial utbildning med inriktning mot löneadministration eller att du tar examen till sommaren 2019.
  • Du är serviceinriktad och vill arbeta i en omväxlande roll med mycket kundkontakt

För att trivas och bli framgångsrik hos oss ser vi att du lever upp till Grant Thorntons framgångsfaktorer. I stora drag betyder det att vi söker dig som investerar tid i dina relationer, tar initiativ och antar utmaningar samt har en positiv inställning och visar engagemang i det du gör. Vi lägger därför stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du är en utåtriktad person som har en stor drivkraft och mycket energi i det du gör.

 

Om du tar examen till sommaren 2019 finns möjlighet till timanställning under vårterminen.

 

Vill du arbeta hos oss i Eskilstuna?

Skicka då in din ansökan med CV och personligt brev senast den 28 februari. Urval och intervjuer sker löpande. Tillträde till tjänsten sker enligt överenskommelse. 

Har du frågor är du välkommen att ställa dem till ansvarig rekryterare Stina Andersson på stina.andersson@se.gt.com eller till rekryterande chefer Ulrika Stangvik på ulrika.stangvik@se.gt.com

Vi passar på att vara lediga under jul, därför kan det dröja till mitten av januari innan vi behandlar din ansökan. Har du frågor så är du välkommen att ställa dem då.

 

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Sökord: lönekonsult, lön, lönehantering, salary, wage, payroll, redovisning, accounting, Grant Thornton, GT, Grant Thornton Sweden, jobb, arbete, karriär, entreprenör, ägarledda företag, konsult, ekonomi, ekonom, civilekonom, Örebro.

 

Vill du vara med och stötta Sveriges tillväxtbolag?

Grant Thornton är en konsultbyrå inom revisions- och rådgivningsbranschen. Vi hjälper ägarledda entreprenörsföretag att växa och utvecklas. Många medarbetare beskriver miljön som både positiv och dynamisk. Vi är över 1250 medarbetare på 24 kontor i Sverige och är ett medlemsföretag inom Grant Thornton International. Vi stödjer entreprenörer i de ekonomiska frågorna inom våra affärsområden revision, ekonomiservice, skatt och rådgivning.

Kontakta oss