Helsingborg

Grant Thornton i Helsingborg växer och söker Associates till Ekonomiservice

Vill du vara med och utveckla framtidens näringsliv tillsammans med Sveriges entreprenörer? Hos oss får du arbeta nära våra kunder, entreprenörerna, och se nya företag och branscher växa fram. Det innebär unika möjligheter för dig som vill utvecklas i din karriär.

Vi är stolta över att Grant Thornton är Sveriges bästa arbetsgivare 2017. Detta enligt Universums undersökning, där medarbetare själva rankar sin arbetsgivare.

Att arbeta inom Ekonomiservice på Grant Thornton
När du arbetar inom vårt affärsområde Ekonomiservice hjälper du våra kunder, entreprenörerna, att frigöra sin potential att växa. Detta gör vi genom att i engagerade team ansvara kunder och uppdrag. Som associate/junior redovisningskonsult arbetar du i team med t.ex. löpande redovisning, bokslut, årsredovisningar och rådgivning.

Tack vare effektiva systemlösningar kan vi fokusera på att arbeta framåtriktat med våra kunder och hjälpa dem på deras tillväxtresa. Vi fungerar som bollplank och som lyhörda och innovativa rådgivare. Du kommer därför tidigt i din karriär att ha direktkontakt med beslutsfattare som ekonomichef, vd, styrelse och ägare.

Vem är du?

  • Du har en relevant examen (akademisk eller YH/KY) inom ekonomi med inriktning mot redovisning eller revision
  • Vi ser gärna att du vid tjänstens tillträde har de kurser som FAR kräver för att kunna bli auktoriserad redovisningskonsult
  • Det är meriterande, men inget krav, om du har erfarenhet från ekonomi- eller servicearbete

För att trivas och bli framgångsrik hos oss ser vi att du lever upp till Grant Thorntons framgångsfaktorer. I stora drag betyder det att vi söker dig som investerar tid i dina relationer, tar initiativ och antar utmaningar samt har en positiv inställning och visar engagemang och tar ansvar för det du gör. Vi lägger därför stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Väx och utvecklas med oss!
Grant Thornton är Sveriges enda stora revisions- och konsultföretag med fullt fokus på ägarledda bolag. Vår vision är att verka för ett välmående näringsliv i Sverige. Här får du i en platt och förändringsbenägen kultur forma din egen karriärutveckling.

Vill du arbeta på vårt kontor i Helsingborg? 
Skicka då in din ansökan med CV och personligt brev, inklusive betyg, så snart som möjligt, då urval och intervjuer sker löpande. Tillträde av tjänsten sker efter överenskommelse.

Om du har några funderingar kan du kontakta ansvarig rekryterare Jessica Heikkilä på +46 8 524 674 59/jessica.heikkila@se.gt.com eller rekryterande chef Josefine Borisson, +4642 27 87 16

Varmt välkommen med din ansökan! 

Sökord: redovisning, redovisningskonsult, revison, revisor, associate, assurance, revisorsassistent, revisionsassistent, redovisning, redovisningsassistent, audit, revisionsmedarbetare, redovisningsassistent, Grant Thornton, GT, Grant Thornton Sweden, jobb, arbete, karriär, entreprenör, ägarledda företag, konsult, ekonomi, ekonom, civilekonom, Helsingborg, Partner

Om Grant Thornton

Grant Thornton är ett tillväxtföretag inom revisions- och konsultbranschen. Vi hjälper dynamiska ägarledda företag att växa och utvecklas. Många medarbetare beskriver miljön som både positiv och dynamisk. Vi är drygt 1200 medarbetare på 24 kontor i Sverige och är ett medlemsföretag inom Grant Thornton International Ltd. Vi stödjer entreprenörer i de ekonomiska frågorna inom våra affärsområden revision, ekonomiservice, skatt och rådgivning.

Kontakta oss