Sundsvall

Extrajobb som junior redovisningskonsult hos Sveriges Bästa Arbetsgivare

På vårt Sundsvallskontor arbetar idag ca 40 medarbetare inom flera olika affärsområden, däribland redovisning. Nu söker vi dig som är intresserad av att få praktisk erfarenhet av redovisning vid sidan av det teoretiska du lär dig i skolan.

Genom ett extrajobb hos oss får du:

  • En fot in hos Branschens Bästa Arbetsgivare
  • Känna på hur det är att arbeta med våra kunder - Sveriges entreprenörer
  • Kickstarta din karriär inom redovisning- och konsultbranschen
  • Ett framtida kontaktnät
  • Erfarenhet från ett jobb som löper parallellt med dina studier

Utgångspunkten är att du arbetar två dagar i veckan men upplägget är flexibelt utifrån studierna.

Att arbeta med redovisning på Grant Thornton
Ekonomiservice är affärsområdet som arbetar med hanteringen av företagens ekonomifunktion där redovisning är en stor del av arbetet. Vi fungerar ofta som bolagets externa CFO och som rådgivare samt bollplank till dess ledning. Tack vare digitala systemlösningar kan vi fokusera på att arbeta framåtriktat med våra kunder och hjälpa dem på deras tillväxtresa.

Vem är du?
Vi söker dig som är nyfiken på vad arbetet som redovisningskonsult innebär. Vi tror att du som passar för denna tjänst studerar ekonomi på universitet, gärna med inriktning mot redovisning.

För att trivas hos oss tror vi att du tycker om att bygga relationer, drivs av förändring samt visar på stort engagemang och ansvar.

Låter det här som någonting för dig?
Skicka då in din ansökan med CV och personligt brev så snart som möjligt. Sista ansökningsdatum är 30 september men urval och intervjuer sker löpande.

För frågor om tjänsten kontakta ansvarig rekryterare Christin Rach på christin.rach@se.gt.com.

Varmt välkommen med din ansökan!

Sökord: redovisningskonsult, associate, redovisning, redovisningsassistent, Grant Thornton, GT, Grant Thornton Sweden, jobb, arbete, karriär, entreprenör, ägarledda företag, konsult, ekonomi, ekonom, civilekonom, Sundsvall.

Vill du vara med och stötta Sveriges tillväxtbolag tillsammans med Sveriges Bästa Arbetsgivare 2017?

Vi är stolta över utmärkelsen, där medarbetarna själva rankar sina arbetsgivare i Universums undersökning. Grant Thornton är ett tillväxtföretag inom revisions- och rådgivningsbranschen. Vi hjälper ägarledda entreprenörsföretag att växa och utvecklas. Många medarbetare beskriver miljön som både positiv och dynamisk. Vi är över 1250 medarbetare på 24 kontor i Sverige och är ett medlemsföretag inom Grant Thornton International. Vi stödjer entreprenörer i de ekonomiska frågorna inom våra affärsområden revision, ekonomiservice, skatt och rådgivning.

Kontakta oss