,
Stockholm

Associates inom TAS med start augusti 2020, Transactional Advisory

Nu finns möjligheten att bli en av oss och stärka Sveriges näringsliv tillsammans med kollegor, entreprenörer och tillväxtbolag! Vi söker nu dig som tar examen till sommaren 2020 och vill bli en del av vårt team inom TAS!

Transactional Advisory erbjuder våra kunder specialistkompetens inom Mergers and Acquisitions Services (M&A), Transaction Advisory Services (TAS) och Valuation Services. Teamet inom TAS består idag utav 16 personer och med en offensiv affärsplan har vi mål om att växa – vill du vara med på vår tillväxtresa?

Om Transaction Advisory Services (TAS)
Inom Transaction Advisory Services arbetar vi med finansiell due diligence, vendor due diligence, vendor assistance och övrig transaktionsrådgivning i samband med förvärv och försäljning av bolag i alla storlekar. Teamet stöttar kunderna, främst private equity-fonder inom mid market, med att få förståelse för den finansiella utvecklingen, prismekanismer, potentiella risker i transaktionen samt underliggande antaganden om framtida tillväxt och intjäning.

Din roll
Med Grant Thorntons fokus på kunder och tillväxtbolag kommer du tidigt få arbeta nära kunden och vi tror på frihet under ansvar och uppmuntrar dig att utmana oss och tänka nytt. Våra kunder står inför olika utmaningar och tillsammans med teamet kommer du ha nära kontakt med kunden, agera rådgivare och driva projekten framåt.

I den här rollen kommer du att vara en viktig teammedlem och ha varierande arbetsuppgifter - du bearbetar och strukturerar data, analyserar och driver uppgifter i kundprojekten.

Kvalifikationer

  • Akademisk examen inom ekonomi med inriktning redovisning/finansiering
  • En god analytisk förmåga och ett konsultativt förhållningssätt
  • Goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift
  • Meriterande för denna tjänst är magister- eller masterexamen, utbytesstudier, internship och/eller relevant arbetslivserfarenhet

För att trivas och bli framgångsrik hos oss ser vi att du lever upp till Grant Thorntons så kallade framgångsfaktorer. I stora drag betyder det att vi söker dig som investerar tid i dina relationer, tar initiativ och antar utmaningar samt har en positiv inställning och visar engagemang och tar ansvar för det du gör. Vi lägger därför stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Ansökan och mer information
Urval och tester sker löpande så registrera din ansökan med CV, personligt brev och betyg så snart som möjligt, dock senast den 16 februari. I vår rekryteringsprocess ingår tester och case.

Om du har några funderingar kan du kontakta ansvarig rekryterare Jessica Heikkilä, jessica.heikkila@se.gt.com

Varmt välkommen med din ansökan!

Vill du vara med och stötta Sveriges tillväxtbolag?

Grant Thornton är Sveriges största revisions- och konsultföretag med fokus på entreprenörer och tillväxtbolag. Vi är 1200 kollegor på 24 kontor som erbjuder tjänster inom revision, ekonomiservice, skatt och rådgivning. Vi har en skön tillsammanskultur och vi utmanas, utvecklas och växer med våra kunder. Tillsammans stärker vi Sveriges näringsliv och skapar hållbar tillväxt. Vi är medlemmar inom Grant Thornton International – en global paraplyorganisation. Läs mer om vad våra medarbetare tycker om oss som arbetsgivare på våra karriärsidor.

Kontakta oss