Uppsala

Associates inom revision för start januari och augusti 2018

Vill du vara med och utveckla framtidens näringsliv tillsammans med Sveriges entreprenörer? Hos oss får du arbeta nära våra kunder, entreprenörerna, och se nya företag och branscher växa fram. Det innebär unika möjligheter för dig som vill utvecklas i din karriär.

Vi är stolta över att Grant Thornton är Sveriges bästa arbetsgivare 2017. Detta enligt Universums undersökning, där medarbetare själva rankar sin arbetsgivare.

Är du vår nästa associate inom revision?
När du arbetar med revision på Grant Thornton hjälper du våra kunder, entreprenörerna, att frigöra sin potential att växa. Detta gör vi genom att i engagerade team genomföra granskningar och analyser av hög kvalité. Vi fungerar som bollplank och som lyhörda och innovativa rådgivare åt våra kunder i deras tillväxtresa. Att arbeta med entreprenörsföretag i olika faser är både varierande, utmanande och utvecklande.

Tidigt i din karriär kommer du vara ute hos dina kunder och ha direktkontakt med beslutsfattare som vd, ekonomichef, styrelse och ägare.

Vem är du?

  • Du har en akademisk examen inom företagsekonomi med inriktning mot redovisning/revision
  • Vid tillträde av tjänsten har du de kurser som Revisorsinspektionen kräver för auktorisation
  • Det är meriterande med erfarenhet av ekonomi- och servicearbete samt om du varit på utlandsstudier

För att trivas och bli framgångsrik hos oss ser vi att du lever upp till våra framgångsfaktorer. I stora drag betyder det att vi söker dig som investerar tid i dina relationer, tar initiativ och antar utmaningar samt har en positiv inställning och visar engagemang i det du gör. Vi lägger därför stor vikt vid dina personliga egenskaper i denna rekryteringsprocess.

Väx och utvecklas med oss!
Grant Thornton är Sveriges enda stora revisions- och konsultföretag med fullt fokus på ägarledda bolag. Vår vision är att verka för ett välmående näringsliv i Sverige. Här får du i en platt och förändringsbenägen kultur forma din egen karriärutveckling.

Vill du arbeta på vårt kontor i Uppsala?
Skicka då in din ansökan med CV och personligt brev, inklusive betyg, så snart som möjligt, dock senast den 26 november. Urval och intervjuer sker löpande.

Om du har några funderingar kan du kontakta ansvarig rekryterare Jessica Heikkilä, jessica.heikkila@se.gt.com, eller rekryterande chef Isabella Caruso, isabella.caruso@se.gt.com

Varmt välkommen med sin ansökan!


Sökord: revision, revisor, associate, assurance, revisorsassistent, revisionsassistent, redovisning, redovisningsassistent, audit, revisionsmedarbetare, Grant Thornton, GT, Grant Thornton Sweden, jobb, arbete, karriär, entreprenör, ägarledda företag, konsult, ekonomi, ekonom, civilekonom, Uppsala

Om Grant Thornton

Grant Thornton är ett tillväxtföretag inom revisions- och konsultbranschen. Vi hjälper dynamiska ägarledda företag att växa och utvecklas. Många medarbetare beskriver miljön som både positiv och dynamisk. Vi är drygt 1200 medarbetare på 24 kontor i Sverige och är ett medlemsföretag inom Grant Thornton International Ltd. Vi stödjer entreprenörer i de ekonomiska frågorna inom våra affärsområden revision, ekonomiservice, skatt och rådgivning.

Kontakta oss