Stockholm

Associates inom redovisning till augusti 2018

Väx och utvecklas med oss!
Vi är stolta över att Grant Thornton är Sveriges bästa arbetsgivare 2017. Detta enligt Universums undersökning, där medarbetare själva rankar sin arbetsgivare.

Grant Thornton är Sveriges enda stora revisions- och konsultföretag med fullt fokus på ägarledda bolag. Det innebär unika möjligheter för dig som vill utvecklas i din karriär. Inget sätter sådan fart på din utveckling som riktigt intressanta arbetsuppgifter. Hos oss får du ta ett helhetsansvar och du jobbar ofta direkt med kundens ledning.

Att arbeta med redovisning på Grant Thornton
Som associate arbetar du i team med ansvar för kunder och uppdrag. Teamet arbetar främst med hanteringen av företagens ekonomifunktion så som löpande redovisning och avstämningar. Våra kunder står inför framtidens utmaningar och du kommer agera som ett bollplank och en viktig rådgivare på deras tillväxtresa.

Vi tror på frihet under ansvar och uppmuntrar dig att utmana oss och tänka nytt. Hos oss får du i en platt och förändringsbenägen kultur forma din egen karriärutveckling. Genom fokusering på entreprenörsföretag skapas ständigt nya karriärvägar, när branscher utvecklas och nya typer av företag växer fram. Våra kunder är av skiftande storlek och inom många olika branscher - detta gör ditt arbete omväxlande, socialt och roligt! 

Vem är du?

  • Du har en akademisk examen inom ekonomi med inriktning mot redovisning och revision
  • Vi ser gärna att du vid tillträde av tjänsten har de kurser som FAR kräver för att kunna bli auktoriserad redovisningskonsult
  • Det är meriterande om du har erfarenhet från ekonomiarbete eller service

För att trivas och bli framgångsrik hos oss ser vi att du lever upp till Grant Thorntons framgångsfaktorer. I stora drag betyder det att vi söker dig som investerar tid i dina relationer, tar initiativ och antar utmaningar samt har en positiv inställning och visar engagemang i det du gör. Vi lägger därför stor vikt vid dina personliga egenskaper i denna rekryteringsprocess.

Ansökan och mer information
Urval och intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan med CV och personligt brev, inklusive betyg, så snart som möjligt, dock senast 3 december.

För frågor om tjänsten kontakta
Christin Rach, Ansvarig rekryterare
christin.rach@se.gt.com

Varmt välkommen med din ansökan!

Sökord: redovisning, redovisningskonsult, associate, outsourcing services, redovisningsassistent, revisionsassistent, Grant Thornton, GT, Grant Thornton Sweden, jobb, arbete, karriär, entreprenör, ägarledda företag, konsult, ekonomi, ekonom, civilekonom, ekonomiservice, rådgivning, Stockholm

Om Grant Thornton

Grant Thornton är ett tillväxtföretag inom revisions- och konsultbranschen. Vi hjälper dynamiska ägarledda företag att växa och utvecklas. Många medarbetare beskriver miljön som både positiv och dynamisk. Vi är drygt 1200 medarbetare på 24 kontor i Sverige och är ett medlemsföretag inom Grant Thornton International Ltd. Vi stödjer entreprenörer i de ekonomiska frågorna inom våra affärsområden revision, ekonomiservice, skatt och rådgivning.

Kontakta oss