Stockholm

Associate till vår skatteavdelning med start hösten 2018

Frigör din växtkraft hos Sveriges Bästa Arbetsgivare 2017

Vi är stolta över att Grant Thornton är Sveriges bästa arbetsgivare 2017. Detta enligt Universums undersökning, där medarbetare själva rankar sin arbetsgivare.

Att arbeta med skatt på Grant Thornton
Grant Thorntons skatteavdelning räknas till en av Sveriges mest välrenommerade och är den ledande skatterådgivaren till dynamiska ägarledda företag med helhetslösningar som tillgodoser såväl företagets som ägarens skattesituation. Samtidigt hjälper vi större företag som söker en oberoende part för sin skatterådgivning. Vi är totalt ca 95 skattekonsulter i Sverige som erbjuder tjänster inom fyra nyckelområden: fåmansföretag, företagsbeskattning, internationell beskattning och moms.

Du kommer jobba med skattefrågor som rör bolaget och dess ägare, omstruktureringar, förvärv och försäljning av bolag samt vara biträdande vid skatteprocesser. Du får stort utrymme att skapa egna kontakter och ta eget ansvar och får goda utvecklingsmöjligheter inom skatteområdet.

Vem är du?

  • Du har en akademisk examen inom juridik gärna med inriktning mot skatt, eventuellt har du gått en ekonomiutbildning med skatteinriktning.

För att trivas och bli framgångsrik hos oss ser vi att du lever upp till Grant Thorntons framgångsfaktorer. I stora drag betyder det att vi söker dig som investerar tid i dina relationer, tar initiativ och antar utmaningar samt har en positiv inställning och visar engagemang och tar ansvar för det du gör. Vi lägger därför stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Vill du arbeta på vårt kontor i Stockholm? 
Skicka då in din ansökan med CV och personligt brev, inklusive betyg, så snart som möjligt, dock senast 25 februari. Urval och intervjuer sker löpande.

Om du har några funderingar kan du kontakta ansvarig rekryterare Christin Rach på christin.rach@se.gt.com eller rekryterande chef Johanna Wiklund på johanna.wiklund@se.gt.com.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om Grant Thornton

Grant Thornton är ett tillväxtföretag inom revisions- och konsultbranschen. Vi hjälper dynamiska ägarledda företag att växa och utvecklas. Många medarbetare beskriver miljön som både positiv och dynamisk. Vi är drygt 1200 medarbetare på 24 kontor i Sverige och är ett medlemsföretag inom Grant Thornton International Ltd. Vi stödjer entreprenörer i de ekonomiska frågorna inom våra affärsområden revision, ekonomiservice, skatt och rådgivning.

Kontakta oss