Örebro

Associate till Ekonomiservice med start våren 2018 & hösten 2018

Är du vår nästa affärsdrivna redovisningskonsult?
Nu har du som tar examen i januari eller i juni möjlighet att söka dig till vårt Örebrokontor!

Väx och utvecklas med Sveriges Bästa Arbetsgivare 2017!
Vi är stolta över att Grant Thornton är Sveriges bästa arbetsgivare 2017. Detta enligt Universums undersökning, där medarbetare själva rankar sin arbetsgivare.
I Örebro har vi vuxit under den senaste tiden och vi är i ett expansivt skede. Idag är vi drygt 60 medarbetare i nya attraktiva lokaler centralt belägna i stadskärnan. Vårt kontor är en mötesplats för det lokala näringslivet. Här anordnar vi seminarier och utbildningar riktade till vd, styrelse och ägare. På vår mötesplats träffas entreprenörer också för att affärsnätverka och utbyta erfarenheter med andra företagare.

Att arbeta med redovisning på Grant Thornton

Som konsult inom redovisning arbetar du med entreprenörsföretag i olika branscher och faser. Tack vare effektiva digitala systemlösningar kan vi fokusera på att arbeta framåtriktat med våra kunder och hjälpa dem på deras tillväxtresa. Vi fungerar som bollplank och som lyhörda och innovativa rådgivare. Hos oss får du i en platt och förändringsbenägen kultur forma din egen karriärutveckling. Genom fokusering på entreprenörsföretag skapas ständigt nya karriärvägar, när branscher utvecklas och nya typer av företag växer fram - detta gör ditt arbete omväxlande, socialt och roligt!

Vem är du?
Vi söker dig som brinner för att utvecklas inom redovisningsfrågor och rådgivning. Du vill arbeta med entreprenörsföretag och finner det lika utvecklande som utmanande.

  • Du har en akademisk examen inom ekonomi med inriktning mot redovisning eller revision
  • Vi ser gärna att du vid tillträde av tjänsten har de kurser som FAR kräver för att kunna bli auktoriserad redovisningskonsult
  • Du är nyutexaminerad eller i början av din yrkeskarriär och det är meriterande om du har erfarenhet från ekonomi- eller servicearbete.

För att trivas och bli framgångsrik hos oss ser vi att du lever upp till Grant Thorntons framgångsfaktorer. I stora drag betyder det att vi söker dig som investerar tid i dina relationer, tar initiativ och antar utmaningar samt har en positiv inställning och visar engagemang i det du gör. Vi lägger därför stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Är du intresserad av att arbeta på vårt kontor i Örebro?

Skicka in din ansökan med CV, personligt brev samt betyg så snart som möjligt, dock senast 7 januari. För tjänsten till januari 2018 arbetar vi löpande med urval och intervjuer men för tjänsten till hösten 2018 går vi igenom ansökningarna efter annonsen gått ut. Det finns en möjlighet att börja som timanställd redan i början av 2018 om du söker tjänsten med start till hösten.

För frågor om tjänsten kontakta

Eva Gyllenstrand, Redovisningsledare
Tfn 019 670 84 06
Christin Rach, Ansvarig rekryterare
Tfn 08 563 071 46

Varmt välkommen med din ansökan!

Sökord: associate, redovisning, redovisningsassistent, redovisningsmedarbetare, Grant Thornton, GT, Grant Thornton Sweden, jobb, arbete, karriär, entreprenör, ägarledda företag, konsult, ekonomi, ekonom, civilekonom, Örebro

 

Om Grant Thornton

Grant Thornton är ett tillväxtföretag inom revisions- och konsultbranschen. Vi hjälper dynamiska ägarledda företag att växa och utvecklas. Många medarbetare beskriver miljön som både positiv och dynamisk. Vi är drygt 1200 medarbetare på 24 kontor i Sverige och är ett medlemsföretag inom Grant Thornton International Ltd. Vi stödjer entreprenörer i de ekonomiska frågorna inom våra affärsområden revision, ekonomiservice, skatt och rådgivning.

Kontakta oss