Lindesberg

Associate till Ekonomiservice & Revision med start januari 2018

Vårt kontor i Lindesberg växer återigen och vi söker nu vår nästa kollega. Detta är tjänsten för dig som är intresserad av att arbeta med både redovisning och revision innan du bestämmer dig för vad du vill inrikta dig på!

Vi är stolta över att Grant Thornton är Sveriges bästa arbetsgivare 2017. Detta enligt Universums undersökning, där medarbetare själva rankar sin arbetsgivare.

Att arbeta med redovisning/revision på Grant Thornton
Som associate arbetar du i team med ansvar för kunder och uppdrag. Våra kunder står inför framtidens utmaningar och du kommer agera som ett bollplank och en viktig rådgivare på deras tillväxtresa. I denna kombinerade tjänst kommer du att få arbeta med redovisning (inom vårt affärsområde Ekonomiservice) samt med revision. Detta innebär att du kommer att arbeta med hanteringen av företagens ekonomifunktion så som löpande redovisning och avstämningar samt vara delaktig i revisionsuppdrag. Tanken är att du sedan efter ett till två år kan bestämma dig för om det är redovisning eller revision som du vill inrikta dig mot.

Vem är du?

  • Du har en akademisk examen inom ekonomi med inriktning mot redovisning och revision
  • Vi ser gärna att du vid tillträde av tjänsten har de kurser som krävs för att kunna bli auktoriserad redovisningskonsult alternativt auktoriserad revisor
  • Det är meriterande om du har erfarenhet från ekonomi- eller servicearbete

För att trivas och bli framgångsrik hos oss ser vi att du lever upp till Grant Thorntons framgångsfaktorer. I stora drag betyder det att vi söker dig som investerar tid i dina relationer, tar initiativ och antar utmaningar samt har en positiv inställning och visar engagemang i det du gör. Vi lägger därför stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Väx och utvecklas med oss!
Grant Thornton är Sveriges enda stora revisions- och konsultföretag med fullt fokus på ägarledda bolag. Det innebär unika möjligheter för dig som vill utvecklas i din karriär. Inget sätter sådan fart på din utveckling som riktigt intressanta arbetsuppgifter.

Vi tror på frihet under ansvar och uppmuntrar dig att utmana oss och tänka nytt. Hos oss får du i en platt och förändringsbenägen kultur forma din egen karriärutveckling. Genom fokusering på entreprenörsföretag skapas ständigt nya karriärvägar, när branscher utvecklas och nya typer av företag växer fram. Våra kunder är av skiftande storlek och inom många olika branscher - detta gör ditt arbete omväxlande, socialt och roligt!

Vill du arbeta på vårt kontor i Lindesberg?
Registrera din ansökan med CV, personligt brev och betyg så snart som möjligt. Vi hanterar ansökningarna löpande men du har möjlighet att skicka in din ansökan fram till 7 januari.

För frågor om tjänsten
Christin Rach, Ansvarig rekryterare
christin.rach@se.gt.com

Varmt välkommen med din ansökan!

Sökord: redovisning, redovisningskonsult, associate, outsourcing services, redovisningsassistent, revisionsassistent, revision, assurance, audit, Grant Thornton, GT, Grant Thornton Sweden, jobb, arbete, karriär, entreprenör, ägarledda företag, konsult, ekonomi, ekonom, civilekonom, ekonomiservice, rådgivning, Lindesberg

Om Grant Thornton

Grant Thornton är ett tillväxtföretag inom revisions- och konsultbranschen. Vi hjälper dynamiska ägarledda företag att växa och utvecklas. Många medarbetare beskriver miljön som både positiv och dynamisk. Vi är drygt 1200 medarbetare på 24 kontor i Sverige och är ett medlemsföretag inom Grant Thornton International Ltd. Vi stödjer entreprenörer i de ekonomiska frågorna inom våra affärsområden revision, ekonomiservice, skatt och rådgivning.

Kontakta oss