Nyköping

Associate inom revision med start hösten 2018

Är du vår framtida affärsdrivna revisor?
Nu har du som tar examen under 2018 möjlighet att söka dig till vårt Nyköpingskontor.

Väx och utvecklas med Sveriges Bästa Arbetsgivare 2017!
Vi är stolta över att Grant Thornton är Sveriges bästa arbetsgivare 2017. Detta enligt Universums undersökning, där medarbetare själva rankar sin arbetsgivare. Genom fokusering på entreprenörsföretag skapas ständigt nya karriärvägar, när branscher utvecklas och nya typer av företag växer fram. Våra kunder är av skiftande storlek och inom många olika branscher - detta gör ditt arbete omväxlande, socialt och roligt! Vi tror på frihet under ansvar och uppmuntrar dig att utmana oss och tänka nytt. Hos oss får du i en platt och förändringsbenägen kultur forma din egen karriärutveckling.

Att arbeta med revision på Grant Thornton
När du arbetar med revision på Grant Thornton hjälper du våra kunder, entreprenörerna, att frigöra sin potential att växa. Detta gör vi genom att i engagerade team genomföra granskningar och analyser av hög kvalitet. Vi fungerar som ett bollplank samt som lyhörda och innovativa rådgivare åt våra kunder på deras tillväxtresa.
Du kommer tidigt i din karriär ha direktkontakt med beslutsfattare som ekonomichef, vd, styrelse och ägare.

Vem är du?

  • Du har en akademisk examen inom ekonomi med inriktning mot redovisning eller revision.
  • Vi ser gärna att du vid tillträde av tjänsten har de kurser som FAR kräver för att kunna bli auktoriserad revisor.
  • Du är nyutexaminerad eller i början av din yrkeskarriär och det är meriterande om du har erfarenhet från ekonomi- eller servicearbete.

För att trivas och bli framgångsrik hos oss ser vi att du lever upp till Grant Thorntons framgångsfaktorer. I stora drag betyder det att vi söker dig som investerar tid i dina relationer, tar initiativ och antar utmaningar samt har en positiv inställning och visar engagemang i det du gör. Vi lägger därför stor vikt vid dina personliga egenskaper i denna rekryteringsprocess.

Vill du arbeta på vårt kontor i Nyköping?
Skicka då in din ansökan med CV och personligt brev, inklusive betyg, så snart som möjligt, dock senast den 28 februari. Tillträde av denna tjänst sker till hösten 2018.
Om du har några funderingar kan du kontakta ansvarig rekryterare Stina Andersson, stina.andersson@se.gt.com eller rekryterande chef Robert Åndberg, robert.andberg@se.gt.com.

Varmt välkommen med din ansökan!

Sökord: revision, revisor, associate, assurance, audit, revisionsassistent, Grant Thornton, GT, Grant Thornton Sweden, jobb, arbete, karriär, entreprenör, ägarledda företag, konsult, ekonomi, ekonom, civilekonom, ekonomiservice, rådgivning, Nyköping

Om Grant Thornton

Grant Thornton är ett tillväxtföretag inom revisions- och konsultbranschen. Vi hjälper dynamiska ägarledda företag att växa och utvecklas. Många medarbetare beskriver miljön som både positiv och dynamisk. Vi är drygt 1200 medarbetare på 24 kontor i Sverige och är ett medlemsföretag inom Grant Thornton International Ltd. Vi stödjer entreprenörer i de ekonomiska frågorna inom våra affärsområden revision, ekonomiservice, skatt och rådgivning.

Kontakta oss