Gävle

Associate inom Ekonomiservice med start hösten 2018

Är du vår framtida affärsdrivna redovisningskonsult?
Nu har du som tar examen under 2018 möjlighet att söka dig till vårt Gävlekontor.

Väx och utvecklas med Sveriges Bästa Arbetsgivare 2017!
Vi är stolta över att Grant Thornton är Sveriges bästa arbetsgivare 2017. Detta enligt Universums undersökning, där medarbetare själva rankar sin arbetsgivare.

Att arbeta med redovisning på Grant Thornton
Som associate arbetar du med entreprenörsföretag i olika branscher och faser. Tack vare effektiva digitala systemlösningar kan vi fokusera på att arbeta framåtriktat med våra kunder och hjälpa dem på deras tillväxtresa. Vi fungerar som bollplank och som lyhörda och innovativa rådgivare.

Hos oss får du i en platt och förändringsbenägen kultur forma din egen karriärutveckling. Genom fokusering på entreprenörsföretag skapas ständigt nya karriärvägar, när branscher utvecklas och nya typer av företag växer fram - detta gör ditt arbete omväxlande, socialt och roligt!

Vem är du?
Vi söker dig som brinner för att utvecklas inom redovisningsfrågor och rådgivning. Du vill arbeta med entreprenörsföretag och finner det lika utvecklande som utmanande.

  • Du har en akademisk examen inom ekonomi med inriktning mot redovisning
  • Vi ser gärna att du vid tillträde av tjänsten har de kurser som FAR kräver för att kunna bli auktoriserad redovisningskonsult
  • Du är nyutexaminerad eller i början av din yrkeskarriär och det är meriterande om du har erfarenhet från ekonomi- eller servicearbete
  • Det är meriterande om du har körkort

För att trivas och bli framgångsrik hos oss ser vi att du lever upp till Grant Thorntons framgångsfaktorer. I stora drag betyder det att vi söker dig som investerar tid i dina relationer, tar initiativ och antar utmaningar samt har en positiv inställning och visar engagemang i det du gör. Vi lägger därför stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Är du intresserad av att arbeta på vårt kontor i Gävle?
Skicka in din ansökan med CV, personligt brev samt betyg så snart som möjligt, dock senast 31 januari. För dig som är intresserad av att lära känna oss som arbetsgivare redan innan du har tagit din examen finns det en möjlighet för dig att börja som timanställd redan i början av 2018.

För frågor om tjänsten kontakta
Christin Rach, Ansvarig rekryterare
christin.rach@se.gt.com

Malin Hjelmer, Rekryterande chef
malin.hjelmer@se.gt.com

Jenny Öhman, Rekryterande chef
jenny.ohman@se.gt.com

Varmt välkommen med din ansökan!

Sökord: associate, redovisning, redovisningsassistent, redovisningsmedarbetare, Grant Thornton, GT, Grant Thornton Sweden, jobb, arbete, karriär, entreprenör, ägarledda företag, konsult, ekonomi, ekonom, civilekonom, Gävle

Om Grant Thornton

Grant Thornton är ett tillväxtföretag inom revisions- och konsultbranschen. Vi hjälper dynamiska ägarledda företag att växa och utvecklas. Många medarbetare beskriver miljön som både positiv och dynamisk. Vi är drygt 1200 medarbetare på 24 kontor i Sverige och är ett medlemsföretag inom Grant Thornton International Ltd. Vi stödjer entreprenörer i de ekonomiska frågorna inom våra affärsområden revision, ekonomiservice, skatt och rådgivning.

Kontakta oss