Uppsala

Uppsatspraktik på Uppsalas skatteavdelning,

Skatt, Praktik

Sök till vår praktikplats på Grant Thorntons skatteavdelning i Uppsala för hösten 2018!

Ta chansen att få värdefull erfarenhet av skattefrågor hos Sveriges Bästa Arbetsgivare 2017!

  • Vill du få en inblick i hur det är att arbeta med skattefrågor på ett av Sveriges växande revisions- och konsultföretag?
  • Vill du veta hur det är att arbeta med spännande entreprenörsföretag?
  • Vill du stärka ditt CV med en bra merit och skapa värdefulla kontakter inför framtiden?

Om oss & skatteavdelningen i Uppsala
Grant Thorntons skatteavdelning räknas till en av Sveriges mest välrenommerade och är den ledande skatterådgivaren till ägarledda företag med helhetslösningar som tillgodoser såväl företagets som ägarens skattesituation. Samtidigt hjälper vi större företag som söker en oberoende part för sin skatterådgivning. Vi är drygt 90 konsulter som erbjuder tjänster inom fyra nyckelområden: fåmansföretag, företagsbeskattning, internationell beskattning och moms-tull- och punktskatter.

På kontoret i Uppsala hanterar vi framförallt frågor avseende ägarledda företag och deras ägare. Du kommer vara en i teamet och jobba med olika frågeställningar inom svensk beskattning

Vem är du?
Praktiken vänder sig till dig som läser på juridikprogrammet eller motsvarande och har valt att inrikta dina studier mot skatt.

Intresserad av praktiken?
Praktikperioden kommer att sträcka sig över en tioveckorsperiod under hösten 2018, med start enligt överenskommelse.

Registrera din ansökan med CV, personligt brev och betyg. Det personliga brevet ska innehålla en motivering om varför du vill praktisera hos oss på Grant Thornton. Skicka in din ansökan till oss senast den 6 maj. Vi behandlar ansökningarna löpande.

Om du har några funderingar kan du kontakta ansvarig rekryterare Christin Rach på christin.rach@se.gt.com.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök