Jönköping

Uppsatspraktik på Jönköpings skatteavdelning,

Skatt, Praktik

Sök till vår praktikplats på Grant Thorntons skatteavdelning i Jönköping för hösten 2018!

Ta chansen att få värdefull erfarenhet av skattefrågor hos Sveriges Bästa Arbetsgivare 2017!

  • Vill du få en inblick i hur det är att arbeta med skattefrågor på ett av Sveriges snabbast växande revisions- och konsultföretag?
  • Vill du veta hur det är att arbeta med spännande entreprenörsföretag?
  • Vill du stärka ditt CV med en bra merit och skapa värdefulla kontakter inför framtiden?

Om oss & skatteavdelningen i Jönköping
Grant Thorntons skatteavdelning räknas till en av Sveriges mest välrenommerade och är den ledande skatterådgivaren till ägarledda företag med helhetslösningar som tillgodoser såväl företagets som ägarens skattesituation. Samtidigt hjälper vi större företag som söker en oberoende part för sin skatterådgivning. Vi är drygt 90 konsulter som erbjuder tjänster inom fyra nyckelområden: fåmansföretag, företagsbeskattning, internationell beskattning och moms-tull- och punktskatter.

Skatteteamet i Jönköping består av flera olika specialområden bland annat moms och inkomstskatt. De fem skattekonsulter som arbetar här arbetar nära inom gruppen men även med andra affärsområden och kontor.

Vem är du?
Praktiken vänder sig till dig som läser på juridikprogrammet eller motsvarande och har valt att inrikta dina studier mot skatt.

Intresserad av praktiken?
Praktikperioden kommer att sträcka sig över en tioveckorsperiod under hösten 2018, med start enligt överenskommelse.

Registrera din ansökan med CV, personligt brev och betyg. Det personliga brevet ska innehålla en motivering om varför du vill praktisera hos oss på Grant Thornton. Skicka in din ansökan till oss senast den 28 februari. Vi går igenom ansökningarna löpande.

Om du har några frågor eller funderingar kan du kontakta ansvarig rekryterare Christin Rach på christin.rach@se.gt.com eller rekryterande chef Thomas Larsson på thomas.larsson@se.gt.com.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök