Stockholm

Praktisera som lönekonsult i Stockholm våren 2023

Funderar du på att i framtiden arbeta som lönekonsult med intresse för rådgivning? Då kan en praktikplats hos oss på Grant Thornton vara ett steg i rätt riktning! Denna praktik riktar sig till dig som studerar ekonomi med inriktning mot lön på yrkeshögskola och ska ha din LIA under våren 2023.

Som praktikant på Grant Thornton blir du del av en platt och förändringsbenägen kultur där även jämställdhet och hållbarhet är självklara delar.

Hur tyckte Cäcilia och Titti det var att ha praktik på Grant Thornton?

Läs mer vad våra medarbetare tycker på vår karriärsida

Genom en praktik hos oss får du:

  • Känna på hur det är att arbeta med våra kunder - Sveriges entreprenörer
  • Kickstarta din karriär i konsultbranschen
  • Ett framtida nätverk

Om praktiken

Under din praktik kommer du få testa på yrket som lönekonsult och få inblick i dialogen med kunder. Du blir tilldelad en handledare som guidar dig i arbetet hos oss. Datum för praktiken bestämmer du tillsammans med rekryterande chef, så att den passar dina studier och när du har schemalagd praktik. Det finns även chans till att ha både din LIA 1 och LIA 2-period hos oss samt chans till sommarjobb och anställning efter din praktikperiod.

Vem är du?

Vi söker dig som studerar på yrkeshögskola och riktar in dig mot lön och är nyfiken på vad arbetet som lönekonsult innebär. För att trivas hos oss tror vi att du tycker om att bygga relationer, drivs av förändring samt visar på stort engagemang och ansvar. 

Vill du praktisera på vårt kontor i Stockholm?

Skicka då in din ansökan med CV och dina betyg. Oavsett om du har tagit examen än eller inte så behöver du ladda upp de betyg du har erhållit vid tidpunkten för din ansökan. Istället för personligt brev vill vi gärna att du besvarar våra urvalsfrågor.

Vi arbetar löpande med våra rekryteringsprocesser, därför rekommenderar vi dig att skicka in din ansökan så snart som möjligt. Tyvärr har vi inte möjlighet att ta emot ansökningar via e-post.

Vi använder oss av tester i våra rekryteringsprocesser. Testerna syftar till att eftersträva ett objektivt, fördomsfritt och rättvist urvalsarbete.

Vi hoppas att du blir en av oss! Om du har några funderingar kan du kontakta Stina Svärd på stina.svard@se.gt.com.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök