Luleå

Praktisera som junior redovisningskonsult i höst!,

Junior redovisningskonsult, Ekonomi/Rådgivning

Funderar du på att i framtiden arbeta med redovisning och rådgivning? Då kan en praktikplats hos oss på Grant Thornton vara ett steg i rätt riktning! Denna praktik riktar sig till dig som studerar ekonomi med inriktning mot redovisning och revision på universitet eller yrkeshögskola. Många av våra praktikanter börjar sedan arbeta hos oss efter avslutade studier.

Genom en praktik hos oss får du:

  • Känna på hur det är att arbeta med våra kunder - Sveriges entreprenörer
  • Kickstarta din karriär inom revisions- och konsultbranschen
  • Ett framtida kontaktnät
  • Erfarenhet från en praktik som löper parallellt med dina studier

Om praktiken
Under din praktik på vårt kontor i Luleå kommer du få följa och testa på yrket som redovisningskonsult och få inblick i dialogen med kund. Du blir tilldelad en handledare som guidar dig i arbetet hos oss. Praktikens omfattning och förläggning sker enligt överenskommelse och utifrån utbildningsplan för höstterminen 2019.

Vem är du?
Vi söker dig som studerar ekonomi på universitet eller yrkeshögskola och är nyfiken på vad arbetet som redovisningskonsult innebär. För att trivas hos oss tror vi att du tycker om att bygga relationer, drivs av förändring samt visar på stort engagemang och ansvar.  

Låter det här som någonting för dig?
Skicka då in ditt CV, dina betyg/intyg och ett personligt brev där du motiverar varför du är intresserad av vårt praktikprogram.

Sista ansökningsdatum är 26 maj. För frågor om praktiken kontakta ansvarig rekryterare Olivia Jarkiewicz på olivia.jarkiewicz@se.gt.com. 

Varmt välkommen med din ansökan!

Sökord: revison, revisor, associate, assurance, revisorsassistent, revisionsassistent, redovisning, redovisningsassistent, audit, revisionsmedarbetare, Grant Thornton, GT, Grant Thornton Sweden, jobb, arbete, karriär, entreprenör, ägarledda företag, konsult, ekonomi, ekonom, civilekonom, internship

Ansök