Helsingborg

Praktisera som junior lönekonsult i höst!,

Junior redovisningskonsult, Ekonomi/Rådgivning

Studerar du till lönekonsult och är på jakt efter en spännande och varierande praktikplats till hösten? Just nu söker vi på Grant Thornton en praktikant till vårt löneteam i Helsingborg. Praktiken riktar sig till dig som studerar lön på yrkeshögskola och som har LIA-praktik under höstterminen. Eftersom vårt löneteam i Helsingborg växer är vår förhoppning är att hitta en praktikant som efter examen vill fortsätta arbeta som konsult hos oss. 

 

Genom en praktik hos oss får du:

  • Känna på hur det är att arbeta med våra kunder - Sveriges entreprenörer
  • Kickstarta din karriär inom konsultbranschen
  • Ett framtida kontaktnät
  • Möjlighet till anställning efter examen

Om praktiken
Under din praktik på vårt kontor i Helsingborg kommer du få följa och testa på yrket som lönekonsult och få inblick i dialogen med kund. Du blir tilldelad en handledare som guidar dig i arbetet hos oss. Du kommer att tillhöra ett team om tre personer.

Vem är du?
Vi söker dig som studerar till lönekonsult på yrkeshögskola och är nyfiken på vad arbetet som lönekonsult innebär. För att trivas hos oss tror vi att du tycker om att bygga relationer, drivs av förändring samt visar på stort engagemang och ansvar. 

Låter det här som någonting för dig?
Skicka då in ditt CV, dina betyg och ett personligt brev där du motiverar varför du är intresserad av en praktik hos oss senast 2 juni. För frågor om praktiken kontakta rekryterande chef Josefine Bergdahl på josefine.bergdahl@se.gt.com

 

Varmt välkommen med din ansökan! 

Ansök