Stockholm

Praktikant till vår HR-avdelning under hösten 2018,

HR, Praktik

Vill du bli framtidens HR-stjärna? Ta ett steg på vägen och sök till Grant Thorntons HR praktik.

Vill du utvecklas tillsammans med oss på vår tillväxtresa? Vi ger nu en driven HR-student möjligheten att få insikt i hur det är att arbeta brett med HR via vårt praktikprogram Get Practice. Detta är en stor möjlighet för dig med några terminer kvar på dina studier att skaffa dig praktisk erfarenhet av hur det är att arbeta med HR.

Vilka är vi?
Vi är den enda stora revisionsbyrån som har fullt fokus på tillväxtföretag. Att arbeta med entreprenörer är något mycket speciellt – det är människor som brinner för sina företag och idéer.

Den ständiga förändringen som pågår i revisionsbranschen ställer höga krav på Grant Thornton att följa med i utvecklingen och i arbetet med detta är HR en central del. Vi på Grant Thornton satsar därför mycket på HR och det har nu börjat ge utdelning genom att vi 2017 har blivit utsedda till Sveriges Bästa Arbetsgivare. Detta enligt Universums undersökning där medarbetare själva rankar sin arbetsgivare. 

Genom att ta denna chans kommer du att få:

  • Inblick i hur både operativt och strategiskt HR-arbete går till på Grant Thornton samt utöka ditt professionella nätverk.
  • Praktisk erfarenhet från bland annat urval, telefonavstämningar, referenstagningar samt skriva och publicera annonser.
  • Sammanställa data till olika projekt, representera Grant Thornton på olika studentevenemang och mycket mer.

Vem är det vi söker?
Vi söker en driven student som läser PA/PAO-programmet alternativt ekonomprogrammet med inriktning organisation och ledarskap och som vill lägga en stabil grund för en framtida karriär inom HR.  Denna praktik löper över höstterminen 2018 och du ska ha möjlighet att vara hos oss två dagar i veckan. Vi designar upplägget så att det är genomförbart tillsammans med dina studier.

Det vi söker hos dig är en positiv ”doer-attityd” och servicekänsla eftersom vi vill hålla en hög servicenivå och kvalitet i vårt arbete men samtidigt ha roligt tillsammans. Denna roll är inte avlönad.

Vill du göra praktik på vår HR avdelning i Stockholm?
Skicka in då ditt CV och dina betyg tillsammans med ett personligt brev där du motiverar varför du vill göra praktik hos oss. Sista ansökningsdag är 12 augusti.  Urval och intervjuer sker löpande.
 
Varmt välkommen med din ansökan!

Kontaktpersoner
Christin Rach, Rekryterare
christin.rach@se.gt.com

Jessica Heikkilä, Rekryterare
jessica.heikkilä@se.gt.com 

Ansök